Úspěch Dominika Stříteského na Šumavě

Příprava týmu na Rally Šumava Klatovy byla zaměřena především na naladění vozu s pneumatikami HANKOOK na očekávané podmínky během druhého podniku SONAX Mistrovství České republiky v rally.

projít na článek

Pech s Uhlem museli na Šumavě odstoupit z 1. místa

EuroOil team s Václavem Pechem jun. a Petrem Uhlem na Fordu Focus WRC zahájili letošní Rallye Šumavu vítězstvím na populární první RZ.

projít na článek

Sedmé vítězství Honzy Kopeckého na Šumavě

Druhý letošní start v barvách dealerského Agrotec Škoda Rally Teamu proměnila posádka Jan Kopecký – Jan Hloušek s vozem Škoda Fabia Rally2 evo ve vítězství na Rallye Šumava Klatovy.

projít na článek

Hotely

HOTEL FACTORY PŘESTAVBA PRAHA 7 2008 HOTEL HAVEL RYCHNOV n/K 1997 OBNOVA A DOSTAVBA LÁZEŇSKÝCH DOMŮ JANSKÉ LÁZNĚ 2006 ŠPIČÁK NA ŠUMAVĚ REKONSTRUKCE A DOSTAVBA VZ 2008

projít na článek

Na Šumavě odstartuje šestá sezóna Peugeot Rally Cupu

Šestý ročník populárního Peugeot Rally Cupu odstartuje o víkendu v Klatovech na 56. Rallye Šumava Klatovy. Prozatím je ve startovní listině zapsáno šest posádek.

projít na článek

Defekt stál Filipa Mareše na Šumavě lepší umístění, spravit chuť si chce v Českém Krumlově

Svěřenci LAURETA AUTO Škoda Teamu Filip Mareš a Radovan Bucha dokončili Rallye Šumava Klatovy na třetím místě absolutního pořadí, avšak s pachutí sobotního defektu levé zadní pneumatiky.

projít na článek