Úspěchy českých truckerů trochu jinak

Od roku 1985 se jezdí Evropský pohár kamionů a v roce 2006 se začala psát historie šampionátu těžkých strojů a jejich nezkrotných pilotů. V článku se podíváme na české jezdce, kteří se poprvé podívali do poháru v roce 1987, a to hned s dvojicí Liazů.

projít na článek

Úspěšný víkend truckerů v Mostě s vítězstvím Lacka i Vršeckého

Především Buggyra řádila o víkendu truckerů v severočeském Mostě o víkendu, kdy zrovna nepanovalo v okolí autodromu vlídné počasí. Adam Lacko i David Vršecký si vyplnili svůj sen a oba stáli na nejvyšším stupni za znění národní hymny. Španěl Albacete v Mo

projít na článek

Přijeďte se k nám zrelaxovat trochu jinak.

Pěstování rostlin, terapeutické účinky, přijeďte se k nám zrelaxovat trochu jinak. Zahradničení nezná věkový limit. „Vhodné je pro kohokoliv, kdo chce být šťastný po celý život. Říká to jedno staré japonské rčení: Chceš-li být šťastný jeden den – opij se,

projít na článek

Slovenské Derby ve fotografiích Lenky Sklenákové

Nejvýznamnější meeting slovenského dostihového kalendáře připadl na neděli 14.7.2019. Než se dostaneme k vrcholu dne - Slovenskému Derby - začneme úspěchy českých koní v průběhu dne.

projít na článek

Úspěchy CZEPA v roce 2022

Naše loňské snažení si můžete stáhnout i ve formátu pdf. CZEPA-2022Stáhnout The post Úspěchy CZEPA v roce 2022 appeared first on Česká asociace paraplegiků – CZEPA.

projít na článek

Úspěchy v soutěžích LEGIE a PREZENTIÁDA

The post Úspěchy v soutěžích LEGIE a PREZENTIÁDA first appeared on TRIVIS Prostějov.

projít na článek