Úspěchy žáků v krajském kole soutěže Eurorebus

V neděli 23. 4. 2023 se v prostorách PřF v Olomouci uskutečnilo krajské kolo soutěže Eurorebus.Matiční gymnázium reprezentovali zástupci tříd SXA, SXB a žáci zeměpisného kroužku z PA.Všichni soutěžící vzorně reprezentovali školu a umístili se na pěkných místech.Nejlépe si vedli žáci zeměpisného kroužku z primy A - ve složení Jonáš Adámek, Jakub Bajger a Jan Pastrňák. Toto družstvo ve své kategorii zvítězilo a postoupilo do celostátního kola soutěže Eurorebus, které se uskuteční 9. 6. 2023 na VŠE v Praze.Všem soutěžícím gratulujeme a děkujeme za reprezentaci školy.Jonáši Adámkovi, Jakubu Bajgerovi a Janu Pastrňákovi přejeme hodně štěstí a úspěchů v celostátním kole.

projít na článek

3. kolo soutěže družstev starších žáků a žákyň

V úterý jsme letos už jako tradičně vyjeli za závody do Uherského Hradiště. Žáci závodili na posledním kole své soutěže za družstvo AK Kroměříž. Závody provázelo hezké počasí s letos tradičním stabilním protivětrem.

projít na článek

2. kolo soutěže družstev mladších žáků

V úterý 9. 6. 2015 jela družstva našich nejmladších závodníků opět do Uherského Hradiště. Soutěže se zúčastnili dvě skupinky z Ak Kroměříž pod vedením mgr. Vítězslava Tesaříka a Petra Osiny.

projít na článek

Naše mladší žactvo předvedlo na 1.kole soutěže družstev statečný výkon

Na prvním kole Krajského přeboru soutěží družstev, které se konalo 11.května v Otrokovicích, předvedli naši mladí atleti statečný výkon. Ač počtem členů družstva nemohli konkurovat těm o dost početnějším, neodradilo je to a všichni podali výkony na hranic

projít na článek

Úspěchy nejmladších židlochovických badmintonistů

Dne 6.3.2011 se v Ivančicích konal krajský přebor žáků v badmintonu do 13 let. Naše výprava si odvezla 10 cenných medailí!

projít na článek

Matičák 10/2023

OBSAH: Úvodník Seznam zástupců tříd ve Školním parlamentu 2023/2024 Školní parlament na Konferenci žákovských parlamentů v Ostravě Zástupci Světové školy v Olomouci Adaptační pobyt žáků 6. ročníku Výtvarná soutěž „KANÁREK V DOLE“ Práce ž

projít na článek