Úspěšný víkend pro Buggyra Racing na Hungaroringu

Na poslední závod sezóny ESET Cup series vyrazil tým Buggyra Zero Mileage Racing ve hvězdném obsazení Enge, Lacko, Yasmeen a Aliyyah Koloc a výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat.

projít na článek

Úspěšný víkend pro Buggyru, Lacka i Calveta!

Druhý podnik Evropského šampionátu tahačů se pro Buggyra Zero Mileage Racing team nesl ve znamení pódiových umístění. Zlatý, dva stříbrné a jeden bronzový pohár, k tomu dvě výhry a stejný počet druhých míst v GoodYear cupu. Taková je bilance z Hungaroring

projít na článek

Hororový víkend na Hungaroringu

Druhý víkend evropského šampionátu tahačů dopadl pro tým Buggyra Racing hororově. Adam Lacko po sobotní diskvalifikaci v prvním zádově, nedokončil ani poslední jízdu víkendu a v celkovém hodnocení klesl na šestou pozici. Vývoj nového speciálu si vybírá sv

projít na článek

Téo na stupních vítězů, Aliyyah brala body!

Závodem na Hungaroringu odstartoval v neděli premiérový ETRC Digital Racing Challenge. Tým Buggyra Racing vyslal do boje trojici Adam Lacko, Téo Calvet, Aliyyah Koloc a nevrátil se z Maďarska s prázdnou.

projít na článek

Dvě vítězství pro Lacka a další double pro Buggyru

Trucková sezóna týmu Buggyra Zero Mileage Racing pokračovala na okruhu ve španělské Jaramě. I přes covidová omezení se jednalo o velmi úspěšný závodní víkend.

projít na článek

Buggyra odkryla karty a vytáhla trumfová esa

Zatímco ještě na konci minulého týdne řešil motoristický svět, zdali se tým Tatra Buggyra Racing a Buggyra Zero Mileage Racing vůbec zúčastní Rally Dakar 2021, dnes je jasno. Buggyra nebude v Saúdské Arábii chybět, ba co víc, jede opravdu velké bomby!

projít na článek