Úsvit v centru Ostravy je magnetem pro vandaly. Jednoho stihl trest, další uniká

/VIDEO, FOTOGALERIE/ Plastika Úsvit přezdívaná „brýle“ je nepřehlédnutelnou dominantou centra Ostravy. Nachází se před Domem umění nedaleko tramvajové zastávky Elektra. Svým nezvyklým provedením budí pozornost místních i turistů. Bohužel také vandalů, kteří se již několikrát na „brýlích“ vyřádili.

projít na článek

VIDEO: Sto let Velké Ostravy, centrem města prošel velkolepý průvod v kostýmech

Velkolepý průvod v dobových kostýmech prošel v sobotu centrem Ostravy. Stalo se tak u příležitosti stoletého jubilea Velké Ostravy.

projít na článek

Rapl z Ostravy. Zbil expřítelkyni, zmrzačil muže, dalšího vyhazoval z balkonu

Případem trojnásobného brutálního napadení kvalifikovaného jako pokus o vraždu se v pondělí zabýval Krajský soud v Ostravě. Na lavici obžalovaných usedl Vojtěch S. (37 let) z Ostravy.

projít na článek

Velká oslava Velké Ostravy. Městem projde v sobotu dobový průvod

Historický průvod centrem města, atraktivní kulturní a společenský program na Masarykově náměstí. Oslavy 100. výročí vzniku Velké Ostravy vyvrcholí v sobotu pompézně a stylově.

projít na článek

Máte doma muže v tomto znamení? Je sice nebezpečně okouzlující a charismatický, ale žít s ním je za trest

Zdobí je charisma, které jim nadělila matka příroda. Stačí krátké setkání a budete si je pamatovat navždy. Jací jsou nejvíce okouzlující muži podle znamení zvěrokruhu? Jejich partnerky by vám řekly, že mít takového doma je občas za trest.

projít na článek

Vzpomínka na Lidice

Píše se 10. červen roku 1942 a německá pomsta za zavražděného protektora Heydricha na sebe nenechá dlouho čekat. Za podporu partyzánů, kteří se podíleli na atentátu musí stihnout obyvatele krutý trest. Jak krutý trest to bude ještě nikdo z lidických obča

projít na článek