Úvod

Od prvn ho setk n začneme pracovat na změně Va eho života! Jmenuji se Martina, jsem osobn kouč a hned na zač tek v m chci nast nit, jak m stylem pracuji. Je to důležit , protože n m to u etř čas i zbytečn zklam n . Hled te-li služby osobn ho kouče, pak se pravděpodobně nach z te v někter z těchto situac : c t te nutk n něco ve sv m životě změnit, ale nev te přesně co, v te, co přesně byste chtěli změnit, ale nev te jak, tu te, jak vytyčen změny dos hnout, ale z nějak ho důvodu (strach, stereotyp...) jste je tě nezačali, už na změně sv ho života pracujete, ale nedař se v m to tak, jak byste si př li. Souhlas ? V borně! Otevřeně v m mus m ř ct, že se mi nejl pe pracuje s těmi klienty, kteř se v t hle posloupnosti nach zej co nejd l. M zku enost ukazuje, že nejlep ch v sledků dosahuji s těmi lidmi, kteř věd , co chtěj , a za mnou přich zej jen kvůli tomu "mal mu" technick mu detailu, jak toho dos hnout, respektive jak překonat přek žky, kter jim stoj v cestě. M mi klientkami jsou nejčastěji ženy a nejraději jsem, když hned po vodn m sezn men začneme pracovat. Když hned podnik me konkr tn kroky k dosažen c lů m ch klientek a j jim pom h m překon vat přek žky, strach a pochyby. T m nechci ř ct, že pokud jste muž a nev te, co vlastně od koučinku chcete, nemůže na e spolupr ce fungovat. Chci ale b t upř mn a neslibovat modr z nebe. L b se v m můj styl? Tak pojďme zač t! Somatick koučov n jako mimoř dně efektivn metoda pro životn změnu V m m koučinkov m stylu se odr ž cel řada vlivů, vlastně se v něm odr ž cel můj život. Třeba to, že jsem mnoho let str vila prac s lidmi. Že jsem jedn m z m la registrovan ch praktiků Bachovy květoveacute; terapie v Česk republice. A tak to, že jsem absolvovala v cvik somatick ho koučinku v pražsk m centru Pod kř dly. Somatick koučov n vych z z unik tn ho př stupu ke klientovi. Zat mco vět ina koučů se zaměřuje takřka v hradně na my lenky a představy klienta, somatick kouč si v m tak emoc a jejich manifestace v tělesn ch projevech. T m se může velmi rychle dostat k těm skutečně z kladn m momentům, kter utv řej život klienta, a zaměřit se v pr ci s n m na to opravdu podstatn . Tahle metoda se mi l b jednak proto, že neredukuje člověka na tělo, nebo mysl, ale přistupuje k němu jako k jednotě oboj ho. A tak proto, že d ky tomu dosahuje skvěl ch v sledků.V c informac o somatick m koučinku Jak je to s cenou koučinku Jedno koučovac sezen u mě trv 70 minut a jeho z kladn cena je 1.100 Kč. Poskytuji v ak řadu slev, jednak při objedn vce vět ho počtu setk n , jednak pro ženy na rodičovsk dovolen nebo studenty. V každ m př padě vždy před zač tkem koučinku děl m se z jemci půl hodinov "oťuk vac " setk n zdarma, na němž si ujasn me, zda si vz jemně sed me a chceme spolu pracovat. AKTUALITY Omlouv m se, moment lně nepřib r m dal klienty do koučov n .

projít na článek

Úvod do světa Makko Ho

The post Úvod do světa Makko Ho appeared first on Tereza Dvořáková.

projít na článek

Úvod

V levé části stránky neleznete jednotlivé fotogalerie s našimi fotečkami. Budeme rádi když se Vám budou líbit. V případě, že chcete některou fotku použít k vlastním účelům, žádejte o souhlas e-mailem. Děkujeme.

projít na článek

Terapeutická regrese

Úvod Terapeutická regrese se v psychoterapii používá jako technika, která umožňuje u klienta prozkoumat a zpracovat dřívější zážitky, způsobující problémy v současnosti. [] The post Terapeutická regrese appeared first on Terapie a mentoring.

projít na článek

Řecký ostrov Thassos

Na úvod článku si musím vypůjčit úvodní klišé, avšak pravdivé, mnoha cestovních agentur popisujících tento Řecký ostrov. Thassos je „zelený smaragd v Egejském moři“. Ale vážně tomu tak je:) Na ostrově najdete spoustu zelené vegetace. Daří se tu pin

projít na článek

Využití tanečně pohybové terapie při práci s dětmi metodická víkendovka

Úvod do tanečně-pohybové terapie a terapeutického tance při práci s dětmi + Metodické postupy práce s dětmi. Kdy: 12.4.-14.4.2024 Kde: Tlukot Brno Lektorky: Alena Bouda Chládková, Jitka Mozorová Víkendovka se základní teorií, ale především mno

projít na článek