Úvod

Občanská poradna poskytuje rady, informace a pomoc všem, kteří se na ni obrátí. Občanská poradna Plzeň je obecně prospěšná společnost. Usilujeme o to, aby občané netrpěli neznalostí svých práv a povinností, neznalostí dostupných služeb nebo neschopností vyjádřit své potřeby či hájit své oprávněné zájmy. Naše služby jsou bezplatné, nezávislé, nestranné a diskrétní. Více  

projít na článek

Úvod do ájurvédy

3. 4. června 2023 Speciální seminář v Bratislavě Úvod do ájurvédy Seminář o tradiční indické nauce... The post Úvod do ájurvédy appeared first on Yoga Surya International.

projít na článek

Úvod do tradiční aštánga jógy

leden 2024 Speciální seminář Úvod do tradiční aštánga jógy Filozofie, jóga sútry a jiné tradiční texty Patandžaliho... The post Úvod do tradiční aštánga jógy appeared first on Yoga Surya International.

projít na článek

ÚVOD DO UNIVERZÁLNÍHO UČENÍ

Srdečně zveme na 12 dílný kurz: ÚVOD DO UNIVERZÁLNÍHO UČENÍ, který se koná v Centru Praha, Křesomyslova 8, Praha 4 Nusle od 11. října 2017 vždy ve středu od 19 hodin.

projít na článek

Chráněno: VLASTNÍ SERVER: Úvod

Požadovaný obsah je chráněn heslem. Pokud jej chcete zobrazit, zadejte prosím nejdříve heslo: Heslo: The post Chráněno: VLASTNÍ SERVER: Úvod first appeared on DEVEN.cz.

projít na článek

Úvod do univerzálního učení v Brně

Lectorium Rosicrucianum srdečně zve všechny zájemce z řad veřejnosti na sedm setkání Úvod do univerzálního učení, která slouží k seznámení s filozofií a cestou moderní duchovní školy. Setkání probíhají formou rozhovorů a začínají ve středu 18. května 2011

projít na článek