Úvod

Pokud jste zakoupili voucher na perfectslevy.cz a chcete na i perfektn p či věnovat jako d rek, r di V m zdarma vystav me d rkov poukaz. Tě me se na Va i n v těvu. Objedn vky term nů i d rkov ch voucherů na 776 461 666 a [email protected] Nepřehl dněte: Brazilsk keratin forte za cenu 199,- za jeden produkt nebo 597,- za 3 produkty770 ml skvěl vlasov p če můžete koupit v na em e-shopu. DAL SLUŽBY: Prodloužen řasy Mějte kr sn , dlouh , hust a hlavně sv řasy. Moder tor Petr Hol kwww str nky popul rn ho moder tora. Perfect Slevynejv hodněj slevy na česk m Internetu

projít na článek

Úvod: Cookieless analytika bez osobních údajů.

Disclaimer: Nejsem právník, takže vše na vlastní odpovědnost. Úvod do problematiky správného měření bez cookies a osobních údajů Toto je můj osobní pohled na věc, mnohým z vás se může zdát příliš tvrdý. Naučil jsem se s tímto přístupem k měření pracovat j

projít na článek

Microsoft Bookings stručný úvod

Microsoft Bookings je online rezervační systém pro pořádání schůzek s osobami mimo vaši organizaci, obvykle s vašimi zákazníky.   Microsoft The post Microsoft Bookings – stručný úvod first appeared on Michal Zobec | Senior IT Consultant (ZOBEC Consulting)

projít na článek

Microsoft Forms stručný úvod

Microsoft Forms je nástroj pro tvorbu formulářů, či dotazníků pro sběr dat, průzkumy a jiné podobné aktivity. Microsoft Forms je The post Microsoft Forms – stručný úvod first appeared on Michal Zobec | Senior IT Consultant (ZOBEC Consulting).

projít na článek

MS Access 2 Úvod dotazy

Nedílnou součástí MS Access jsou, jako u každé databáze, dotazy (queries), pomocí kterých můžeme filrovat záznamy dle našich kritérií.

projít na článek

MS Access - úvod

Určitě jste někdy narazili při prohlíšení co má Vaše MS Office za další programy a někteří jste objevili také MS Access. A nevíte co to je. V těchto člácích najde to něco k vysvětlení.

projít na článek