Úvod do online seznamování

Už v dobách, kdy byly jediným masivně provozovaným médiem noviny a časopisy, tvořily nedílnou a hojně čtenou součást jejich obsahu seznamovací inzeráty. Rubriky s nabídkami seznámení mají jistě „na svědomí“ nejedno manželství. Tuto tradici v jistém smyslu online seznamky převzaly a mimo jiné náležitě zrychlily. Která seznamka? Je úplně jedno, zda jste tento způsob zvolili z nedostatku jiných příležitostí, plachosti nebo proto, že hledáte určitým způsobem specifického partnera. Každý má šanci v ohromném internetovém oceánu ulovit právě pro sebe pomyslnou zlatou rybku. Prvním kritériem by tedy měl být výběr seznamky. Stejně jako u dalších online služeb, i tady máte možnost využít specializované srovnávače. K čemu přihlédnout? 1.      Věk. Vaše seznamka by měla být určena pro lidi vašeho věku, většina seznamek tento požadavek samozřejmě zohledňuje. 2.      Co hledáte.Hned na počátku si specifikujte, po jakém vztahu toužíte. Slyšíte svatební zvony, chcete si jen popovídat, nebo hledáte čistou erotiku? 3.      Zdarma, nebo za poplatek? Je jen na vašem zvážení, zda jste ochotni do seznamování kromě času vložit i peníze. Pokud se rozhodnete pro seznamku, jejíž služby jsou zpoplatněné, pozorně si přečtěte, co vlastně za své peníze dostanete. Můj profil Pečlivě zvažte, co všechno o sobě chcete zveřejnit. Váš profil uvidí všichni, kdo na stránky dané seznamky zavítají, mohou to být osoby s ne právě čistými úmysly nebo vaši známí. ·         Žádné otřepané fráze. Možná jste skutečně normální holka, která hledá normálního kluka, ale vezměte na vědomí, že potřebujete zaujmout v nemalé konkurenci. ·         Pozor na citlivá data.Nikdy nevíte, kdo bude váš profil číst a k jakému účelu by mohl váš telefon nebo adresu využít. ·         Fotografie.Volte minimálně pro začátek fotku nepříliš vyzývavou a na každý pád reálnou, bez retuší. ·         Pochlubte se klady.Pokud jste přátelská optimistka nebo spolehlivý pohodář, tady je pravé místo to vyzdvihnout, pochlubit se můžete i oblíbeným sportem nebo koníčky. Měřte raději třikrát Aby bylo seznamování zábavou a vedlo ke kýženému cíli, vždy myslete na to, že až do chvíle přímého setkání vlastně nevíte, kdo je na druhé straně. Je možné, že to bude ta blonďatá princezna, jejíž fotku si prohlížíte před spaním, ale v úvahu přichází i možnost, že tomu tak není. Článek Úvod do online seznamování se nejdříve objevil na Chronici.

projít na článek

Dvě životní pole

Úryvky z 3. dopisu online kurzu Úvod do univerzálního učení. Více informací: online kurz

projít na článek

Mikrokosmos a osobnost, mikrokosmos a makrokosmos, základní obrat

Úryvky z 5. dopisu online kurzu Úvod do univerzálního učení. Více informací: online kurz

projít na článek

Online kurz

Úvod do univerzálního učení Víme opravdu, kdo jsme? Známe svou pravou podstatu? Víme, odkud přicházíme? Rádi se s Vámi setkáme na našem online kurzu.

projít na článek

Úvod do ájurvédy

3. 4. června 2023 Speciální seminář v Bratislavě Úvod do ájurvédy Seminář o tradiční indické nauce... The post Úvod do ájurvédy appeared first on Yoga Surya International.

projít na článek

Úvod do tradiční aštánga jógy

leden 2024 Speciální seminář Úvod do tradiční aštánga jógy Filozofie, jóga sútry a jiné tradiční texty Patandžaliho... The post Úvod do tradiční aštánga jógy appeared first on Yoga Surya International.

projít na článek