Úvodní kurz Univerzálního učení v Praze

Mezinárodní škola Zlatého Kříže s Růží Lectorium Rosicrucianum srdečně zve na kurz Úvod do univerzálního učení. První setkání se uskuteční v úterý 30.11.2010 v 19 hodin v pražském centru Mezinárodní školy Zlatého Kříže s Růží. Setkání dále pokračují každé úterý ve stejném čase a na stejném místě. Kurz Úvod do univerzálního učení Lectorium Rosicrucianum Praha od 30.11.2010 Obsah kurzu Kurz pojednává mezi jinými o následujících tématech: Dva přírodní řády „Člověče – poznej sám sebe” Karma a reinkarnace Vzkříšení a transfigurace Mikrokosmos – makrokosmos Alchymický proces Univerzální učení Zájemcům se tak přiblíží bohatství gnosticko-esoterických myšlenek uchovávaných za všech dob ve školách mystérií. Podmínky účasti Účast je bezplatná a nezávazná. Předběžné znalosti nejsou nutné. Kurz lze absolvovat i písemnou formou. Ti, kteří se rozhodnou písemný kurz absolvovat, obdrží v týdenních odstupech 12 kurzovních dopisů, ke kterým se mohou písemně (popř. ústně při společném setkání v průběhu kurzu) vyjádřit. Rádi Vám na Vaše otázky odpovíme. Cena celého písemného kurzu je 240,-Kč (= pořizovací cena dopisů včetně poštovného).

projít na článek

ÚVOD DO UNIVERZÁLNÍHO UČENÍ

Srdečně zveme na 12 dílný kurz: ÚVOD DO UNIVERZÁLNÍHO UČENÍ, který se koná v Centru Praha, Křesomyslova 8, Praha 4 Nusle od 11. října 2017 vždy ve středu od 19 hodin.

projít na článek

Přednáška „Kdo jsou rosikruciáni“ a Úvodní kurz – Ostrava

Mezinárodní škola Zlatého Kříže s Růží Lectorium Rosicrucianum srdečně zve na přednášku Kdo jsou rosikruciáni, která bude pokračovat kurzem Úvod do univerzálního učení. První setkání se uskuteční v sobotu 22.1.2011 v 15 hodin v Domě kultury města Ostravy.

projít na článek

ÚVOD DO UNIVERZÁLNÍHO UČENÍ kurz uzavřen 23. dubna 2013

Srdečně zveme všechny zájemce na 12 setkání ÚVOD DO UNIVERZÁLNÍHO UČENÍ, kde se mohou formou rozhovorů seznámit s cestou a cílem, o který usiluje škola Zlatého Kříže s Růží a který byl hledajícímu člověku ukazován odnepaměti. Některé z témat těchto setkán

projít na článek

Dvě životní pole

Úryvky z 3. dopisu online kurzu Úvod do univerzálního učení. Více informací: online kurz

projít na článek

Úvod do univerzálního učení v Brně

Lectorium Rosicrucianum srdečně zve všechny zájemce z řad veřejnosti na sedm setkání Úvod do univerzálního učení, která slouží k seznámení s filozofií a cestou moderní duchovní školy. Setkání probíhají formou rozhovorů a začínají ve středu 18. května 2011

projít na článek