Uvolňovací techniky nejen pro dospívající - článek v časopise SEBEPÉČE

Význam relaxačních technik není pro dnešního, zvláště západního člověka stále ještě dost doceňován. Většinou chápeme, že je potřeba relaxovat a „dobíjet baterky”. Otázkou však zůstává, zda opravdu volíme vhodnou a dostatečně efektivní formu. Alkohol a sledování internetu nám mohou také navodit pocit odpoutání a relaxace, ale z dlouhodobějšího hlediska si „vyrobíme” další problém. Celá článek si přečtěte zde:

projít na článek

SEBEPÉČE PEDAGOGŮ aneb "Jak se z toho nezbláznit"

Datum zahájení webináře: 25. dubna 2024 od 14.00. Odkaz na webinář bude otevřen ke shlédnutí po dobu čtyř týdnů. Cílová populace: učitelé a asistenti základních a středních škol Lektorka: PhDr. Helena Vrbková Další informace naleznete v POZVÁNCE. Přihl

projít na článek

Článek z časopisu Prevence Relaxace pro učitele

V dubnu roku 2015 vyšel v časopise Prevence můj článek na téma Relaxace pro učitele. Píšu v něm o tom, jak správně relaxovat - včetně konkrétních tipů, které jsou nejen pro učitele.

projít na článek

Ke stažení pro účastníky webináře Sebepéče pro predagogy

PLAKÁT - Mozková mlha formát A3. velikost A3 Mlha A3.pdf (3316204) velikost A4 Mlha A4.pdf (11177615)

projít na článek

Tři léčivé relaxace pro dospělé a dospívající - Zděněk Šimanovský CD

CD Tři léčivé relaxace pro dospělé a dospívající - autor: Zdeněk Šimanovký Terapeut a psycholog Zdeněk Šimanovský v těchto CD zaznamenal zvláštní atmosféru světa, do kterého se ponoříme a díky němuž se ocitneme ve stavu, kdy zapomeneme na stresy a běsy .

projít na článek

Článek v časopise KOMORA 9/2023

Máme radost z našeho článku, který byl uveřejněn v záříjovém čísle časopisu Komora, který vydává Hospodářská komora ČR. Jak jinak, článek se věnuje certifikovaným systémům managementu a jak jsou stále důležitější součástí firemní kultury a zdravého podnik

projít na článek