Už se nám to blíží

Pořád se to zdálo být daleko, najednou je ale termín 17. a 18. června za dveřmi. Znovu se otevře brána turnovského depa a návštěvníci se mohou těšit na bohatý program, který jsme pro ně v rámci oslav výročí 50 let motorových vozů M152.0 připravili. I nyní se ale občas stane, že se ještě na poslední chvíli něco změní. Do programu nám například přibyl pokus o to, kolik lidí se do jedné 810 vměstná. Pokus se bude konat v sobotu 17. 6. v 11h. Doufáme, že vás přijde co nejvíc Další změnou je, že akci podpořila firma KAMAX a my jí za to mnohokrát děkujeme. Pokud chcete mít stále aktuální přehled o vývoji akce, doporučujeme sledovat web www.50letM152.cz, kde jsou informace stále aktuální. Těšíme se na Vaši návštěvu!

projít na článek

Další předtestování zkoušek Cambridge se blíží

Další předtestování zkoušek Cambridge se blíží. Termíny od 1. dubna! Vaše dítě si může nanečisto vyzkoušet testy k A2 Key for schools, B1 Preliminary for schools nebo YLE dětským zkouškám. Nově i FCE (úroveň B2). Poradíme vám také s výběrem vhodné úrovně.

projít na článek

Dokončení dálnice do Mogánu se blíží

Od listopadu bude k obkroužení ostrova Gran Canaria chybět jen 70 kilometrů. Dostavba dálnice z Puerto Rico do Puerto de Mogán se blíží ke svému závěru.  

projít na článek

Co je solidární daň?

Co se ekonomiky a finanční stránky našeho státu týká, neustále se objevují různé informace, o kterých je dobré něco více napsat. Vzhledem k tomu, že se každým dnem blíží konec roku, tak se tím také blíží první zúčtování solidární daně. Klienti, kterých se

projít na článek

Další předtestování zkoušek Cambridge se blíží. Vypukne to 11. listopadu 2023.

Další předtestování zkoušek Cambridge se blíží. Vypukne to 11. listopadu 2023! Vaše dítě si může nanečisto vyzkoušet testy pro KET for schools (úroveň A2) nebo PET for schools (úroveň B1). Poradíme vám také s výběrem vhodné úrovně. Další info a přihlášky

projít na článek

Co dělat, když se blíží konec stavebního spoření?

Konec stavebního spoření přináší i další důležitá rozhodnutí. Jedním z nich je i to, kam peníze dále investovat. Vtip je ale samozřejmě v tom, že když navštívíte jen jednu instituci, např. banku, nabídne vám samozřejmě to, co je výhodné především pro ni.

projít na článek