Milí diváci, vážíme si vaší přízně, že jste se v téhle nelehké době spolu s námi 10. 10. radovali a vnímali lásku k umění a lidem. Děkujeme Vám návštěvníkům za podporu jediného, ale o to intenzivnějšího festivalového večera 44. ročníku Českolipského divadelního podzimu, který zároveň uzavřel dveře Jiráskova divadla rovnou na 2 roky, během kterých se ale budou dít stále různorodé aktivity Jiráska jen v jiných podobách. „Srdečně děkujeme všem zúčastněným, hercům, technikům i divákům, že během jednoho dne změnili své víkendové plány, aby byli součástí tohoto úžasného večera. Nejsme nostalgičtí, ale mohli jsme se rozloučit, to bylo krásné, to nám nikdo nevezme. A vězte, že neodcházíme, ať se děje, co se děje,“ řekla ředitelka festivalu Ditka Krčmářová. Buďme veselí <3 The post Úžasný večer zahájil i zakončil 44. ročník first appeared on Českolipský divadelní podzim.
21.5.2022 pro vás opět uspořádáme akci zážitkové gastronomie pod názvem GASTRONOMICKÝ VEČER Akce zážitkové gastronomie pod názvem GASTRONOMICKÝ VEČER. Jedná se řízenou degustaci s pětichodovým menu, ke každému chodu je přiřazeno kvalitní
projít na článekZážitková gastronomie Na 20. ledna připravujeme další gastronomický večer na téma zvěřinový podzim pět chodů jídel, pět kvalitních vín. další informace ZDE >>>> zážitková gastronomie Alan Remeš gastronomický večer The post Gastronomický večer
projít na článekPozdní večer, druhý prosinec, musím uklízet doma zas binec, Vánoce nepočkaj, příbuzní přijedou a bystrým okem svým kontrolu provedou. The post Pozdní večer, druhý prosinec appeared first on Báseň na přání.
projít na článekduben pro vás opět pořádáme gastronomický večer, tentokrát na téma ZA NAŠICH BABIČEK detail akce ZDE >>>> The post Gastronomický večer ZA NAŠICH BABIČEK appeared first on ZÁŽITKOVÁ GASTRONOMIE.
projít na článekZÁŽITKOVÁ GASTRONOMIE Gastronomický večer je akce zážitkové gastronomie, jindy také nazývaná jako snoubení vína s pokrmem, kterou pořádáme několikrát v roce. Jedná se o pětichodové menu, ke každému chodu se podává víno odpovídající chuti pokrmu. Některé a
projít na článek