Uzavírací rychlospojka s ventilem

Doporučujeme při použití solárních sprch Sunny ve spojení s ponorným čerpadlem a čerpání vody ze studny, sudu, potoka nebo řeky. Vyzkoušeli jsme i tento způsob a natočili Vám z něj kratičké video. Lze bez problému použít také. Ze zkušeností některých našich zákazníků se může někdy stát, že Vám po vypnutí čerpadla voda vyteče zpět do studny a pak ohříváte poloprázdný zásobník. Řešení je jednoduché. Přidejte mezi sprchu a čerpadlo uzavírací rychlospojku a po vypnutí čerpadla ji uzavřete. Vyberte si variantu pro 1/2 " nebo 3/4" hadici. Záleží na tom jakou máte přívodní hadici - na sprchy Sunny lze napojit obojí velikost.

projít na článek

Rychlospojka na připojení hadic GF 3/4

Plastová kvalitní rychlospojka pro 3/4" zahradní hadice. Na rozdíl od rychlospojek pro 1/2" je tato rychlospojka určena pro střední průtok. Zvýšená životnost kvalitních rychlospojek se Vám vyplatí i ve spolehlivosti připojení dalších prvků. Prostě tayto r

projít na článek

Rychlospojka na připojení hadic 1/2 GF

Rychlospojka na připojení hadic od 1/2" do 5/8" (12-15 mm). Přesně tyto rychlospojky najdete na spodním propojení reduktoru tlaku a tyče se směšovací baterií solárních sprch Sunny.

projít na článek

Rychlospojka 3/4 MAXI, GF 3041, velký průtok

Popis Plastová rychlospojka pro 3/4" zahradní hadice pro velký průtok až 40 l/min. Lehká konstrukce z kvalitního plastu. Rychlé nasazení bez použití nářadí.

projít na článek

Uzavírací ventil pro solární sprchy závěsné vaky

V SEZONĚ 2022 JIŽ NEDOSTUPNÉ Ventil s uzavíráním. Je použit na 40 l solárních sprchách.

projít na článek

Otázka - Revize plynového sporáku (Domácnost a bydlení)

cumlik1: Dobrý den,Chtěl sem se zeptat není tady náhodu nějaký revizní technik plynového zařízení... jedná se mi o zapojení plynového sporáku které bylo v provozu několik let a nový technik přišel s námitkou že hadice bezpečnostní ok, uzavírací ventil ok

projít na článek