Uzavírka na ulici Komenského

Upozorňujeme občany, že z důvodu prací na nové plynovodní přípojce na ulici Komenského u domu č. 6, bude od úterý 17. do čtvrtka 19. října v tomto místě komunikace uzavřena a doprava se bude řídit podle dočasného značení. 

projít na článek

Porucha vodovodu na ulici Komenského

Vodárenská akciová společnost, a.s. divize Brno-venkov oznamuje, že z důvodu opravy poruchy na vodovodním řadu bude ve středu 6. září 2023 od 8.00 přibližně do 12.00 hodin přerušena dodávka vody na ulici Komenského.

projít na článek

Uzavírka ulice Jiráskova

Upozorňujeme občany, že z důvodu výkopových prací u rodinného domu č. 74, nebude v termínu od 5. do 7. září 2023 umožněn průjezd ulicí Jiráskova. Dbejte prosím přechodného dopravního značení.

projít na článek

Druhá etapa opravy krajské silnice uzavírka

Upozorňujeme, že zítra, tedy v pondělí 12.6.2023 v 8:00 hod. začne druhá etapa rekonstrukce krajské silnice. Tentokrát bude uzavírka od kulaťáku ve Zvánovicích až na Kádov. Režim provozu bude stejný jako v prvním úseku. Tedy průjezd v době, kdy nebudou pr

projít na článek

UPOZORNĚNÍ: Naše prodejna domácích potřeb v Třinci byla uzavřena. Železářství zůstává...

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ. Upozorňujeme všechny naše zákazníky, že došlo k uzavření naší prodejny TŘINEC, DOMÁCÍ POTŘEBY na ulici Komenského 390, 73961 Třinec-Lyžbice. Další informace najdete uvnitř článku...

projít na článek

Rosické eNoviny: Uzavírka na Trávníkách

Tohle se vyplatí si přečíst. Od příštího týdne bude částečně uzavřena hlavní silnice I/23.

projít na článek