Uzavřené lineární snímače FORTiS™ nové generace od společnosti Renishaw nabízejí pokročilou metrologii a spolehlivost pro obráběcí stroje

Návštěvníky veletrhu EMO Milano 2021 zveme do stánku společnosti Renishaw, kde se mohou seznámit s novým uzavřeným snímačem, který umožňuje výrobcům obráběcích strojů zlepšit výkonnost jejich obráběcího stroje a prodloužit jeho dobu provozu a současně zvýšit efektivitu montáže, údržby a servisu.

projít na článek

Uzavřený absolutní snímač FORTiS-S™ FS

Potřebujete pro obráběcí stroje snímače s Functional Safety? Snímače Renishaw řady FORTiS-S™ FS jsou novou generací uzavřených lineárních absolutních snímačů s řadou inovativních funkcí.

projít na článek

Testování uzavřeného snímače FORTiS™

Společnost Renishaw má desítky let zkušeností s konstrukcí, výrobou a provozem metrologických produktů vhodných pro provoz v drsných pracovních podmínkách, jako jsou obráběcí stroje. Tyto zkušenosti ovlivnily naše důkladné testovací programy uzavřených li

projít na článek

Uzavřený absolutní snímač FORTiS-S™

Hledáte uzavřený lineární absolutní snímač pro obráběcí stroje? Objevte novou generaci uzavřených lineárních absolutních snímačů FORTiS-S™ určených do nepříznivého prostředí.

projít na článek

Magnetické snímače

Ve snaze uspokojit vzrůstající nároky na spolehlivé rotační a lineární snímače za nízkou cenu vyvinula společnost Renishaw společně se společností RLS řadu robustních magnetických lineární a rotačních snímačů.

projít na článek

Novinky z oblasti automatizace obráběcích strojů

Informace o nejnovějších výrobcích společnosti Renishaw pro obráběcí stroje, případové studie a technické články. Měřicí sondy pro obráběcí stroje umožňují automatizovat obráběcí procesy a dosáhnout podstatných úspor nákladů.

projít na článek