Uzavření parkoviště před Squashclubem

Omlouváme se zákazníkům za zhoršený přístup ke vchodovým dveřím Squashclubu. Parkoviště před klubem je uzavřeno z důvodu rekonstrukce schodišť. Pro parkovaní svých vozidel využijte plochu v Bráně borců (vjezd ke Spartě), nebo plochu u Ateliéru Strahov. Do konce roku by mělo být vše hotové a příjezd k nám opět bezproblémový.

projít na článek

Oprava nájezdu na parkoviště před Squashclubem

Omlouváme se za dočasné komplikace s rekonstrukcí nájezdu na parkoviště před Squashclubem. Po dobu uzavírky prosím využijte přilehlé plochy u Brány borců případně na druhé straně mezi Ateliérem a STES. Děkujeme za pochopení.

projít na článek

Uzavření úřadu Praha-Petrovice 16.3.2018

Vážení občasné, z technických důvodů budou Úřad MČ Praha-Petrovice, místní knihovna a Infocentrum pro veřejnost uzavřeny v pátek 16.3.2018 Článek Uzavření úřadu Praha-Petrovice 16.3.2018 se nejdříve objevil na Katalog Praha 15.

projít na článek

Uzavření obecního úřadu v úterý 2.1.2024

V úterý 2. 1 . 2024 bude z technických důvodů uzavřen obecní úřad Vestec. Děkujeme za pochopení. Článek Uzavření obecního úřadu v úterý 2.1.2024 se nejdříve objevil na Oficiální stránky Obce Vestec.

projít na článek

Dočasné uzavření expozice Tvořivý chlívek O prasátku Lojzíkovi.

U příležitosti dokončování 1. etapy animovaného seriálu O prasátku Lojzíkovi jsme se rozhodli upravit stávající expozici Tvořivý chlívek O prasátku Lojzíkovi. Novou expozici by jsme rádi návštěvníkům představili během prázdnin. O znovuotevření Tvořivého

projít na článek

AKCE: 15. 8. Naboso Českým rájem

Naboso Českým rájem Vycházka naboso nejkrásnějším úsekem Českého ráje hruboskalským skalním městem. Kdy: 15.8.2015 Sraz: 10.05 - 10.15 na parkovišti před odbočkou na lázně Sedmihorky (pro ty, kdo přijedou vlakem od Turnova 9.34 - Karlovice- Sedmihorky 9.

projít na článek