Uzavření zimního stadionu

Uzavření zimního stadionu DOKAS Dobříš,s.r.o. a  Město Dobříš si dovolují oznámit, že od dnešního dne 20.3.2023 je zimní stadion v Dobříši uzavřen. Těšíme se na Vaši návštěvu opět v příští sezóně!!! The post Uzavření zimního stadionu first appeared on Městské služby DOKAS Dobříš s.r.o..

projít na článek

Uzavření skladu

Rádi bychom upozornili na uzavření skladu v době inventur a dovolených. Sklad bude uzavřen od 16. prosince 2022 do 4. ledna 2023. Článek Uzavření skladu se nejdříve objevil na JH Solar.

projít na článek

Rekonstrukce městského stadionu Ostrava Vítkovice

Kompletní dodávka komunikací a zpevněných ploch a jejich odvodnění, demolice a rekonstrukce kanalizace. Název zakázky: Rekonstrukce městského stadionu Ostrava Vítkovice Realizace: prosinec 2012 – květen 2013 Objednatel: TREPART s.r.o., Pištěkova

projít na článek

Zimní Znojmo 790

Zimní Znojmo 790 3D logo Znojmo 790 se obléklo do zimního kabátu! Vločky vyrobily děti na adventních Jájiných dílničkách a krásně tak zasněžily logo, které nás provázelo po celý rok. Přijďte se s ním vyfotit na Masarykovo náměstí i Vy!

projít na článek

Skvělé úspěchy Petry a Petra Myslíkových v závěru halové sezony 2023

Petra a Petr Myslíkovi měli úspěšný konec své halové sezony, když Petra dosáhla 2. místa v hobby kategorii zimního halového poháru a Petr vyhrál soutěž dvojspřeží, umístiv se celkově na 2. místě. Během sezony se jim dařilo dobře, když dosáhli 3. místa, 2.

projít na článek

Vodíkový akumulátor z bambusu

 Na univerzitě v Hohenheimu testují vysoce účinnou možnost skladování vodíku na běžného tlaku ve struktuře mikropórézního uhlíku, vytvořeného z bambusu. Zatímní nevýhodou je potřeba velmi nízké teploty - 196°C, ale badatelé věří na možnosti nových ma

projít na článek