Uzavřený absolutní snímač FORTiS-N™

Hledáte kompaktní uzavřený odměřovací systém polohy? Objevte novou generaci kompaktních uzavřených lineárních absolutních snímačů Renishaw FORTiS-N™.

projít na článek

Uzavřený absolutní snímač FORTiS-S™

Hledáte uzavřený lineární absolutní snímač pro obráběcí stroje? Objevte novou generaci uzavřených lineárních absolutních snímačů FORTiS-S™ určených do nepříznivého prostředí.

projít na článek

Uzavřený absolutní snímač FORTiS-N™ FS

Hledáte uzavřený odměřovací systém s Functional Safety a certifikací pro SIL2 a Cat 3 PLd? Ideální do prostorově kompaktních aplikací. Zjistěte více o snímači Renishaw FORTiS-N™ FS.

projít na článek

Uzavřený absolutní snímač FORTiS-S™ FS

Potřebujete pro obráběcí stroje snímače s Functional Safety? Snímače Renishaw řady FORTiS-S™ FS jsou novou generací uzavřených lineárních absolutních snímačů s řadou inovativních funkcí.

projít na článek

Společnost Renishaw uvádí na trh novou generaci uzavřených lineárních absolutních snímačů polohy FORTiS™

Společnost Renishaw, globální specialista v oboru metrologie, uvádí na trh inovativní uzavřená lineární absolutní odměřovací pravítka FORTiS™, určená do náročných podmínek, typicky v prostředí obráběcích strojů.

projít na článek

Absolutní lineární a rotační (úhlový) snímač RESOLUTE™ s interface Siemens DRIVE-CLiQ

Siemens DRIVE-CLiQ je inovativní komunikační interface pro spojení pohonů SINUMERIK a SINAMICS se snímači a přímými odměřovacími systémy. Absolutní optický snímač RESOLUTE s interface DRIVE-CLiQ umožňuje výrobcům strojů dosáhnout ještě vyššího výkonu a vě

projít na článek