Užijte si léto – vyhrajte luxusní párty reproduktor

Léto u nás začalo už nyní. Od 3. června jsou v rámci naší letní soutěže ve hře 3 luxusní párty reproduktory. Stačí si vzít naši Pojištěnou půjčku nebo Razdva půjčku ve výši alespoň 70 tisíc korun se splatností minimálně 36 měsíců a budete zařazeni do slosování o reproduktory značky JBL PartyBox. Soutěž potrvá až do 31. srpna. Podrobné podmínky, které je třeba splnit, abyste se mohli soutěže zúčastnit, najdete zde. Slosování se uskuteční nejpozději 20. září 2024. Přejeme hodně štěstí! The post Užijte si léto – vyhrajte luxusní párty reproduktor appeared first on PROFI CREDIT.

projít na článek

SOUTĚŽ: Vyhrajte tablet Huawei a oblíbené ebooky o zdravé výživě

Nečekejte na leden a žijte zdravě celý rok! Portál Tipli připravil ve spolupráci s Pestrým jídelníčkem soutěž o stylový tablet Huawei a několik skvělých ebooků, ze kterých bude tělo nadšené. Užijte si s námi zdravé týdny, a navíc vyhrajte super ceny.

projít na článek

Léto se SAPPI - Akce na GalerieArt Digi

Užijte si léto s papíry pro digitální tisk GalerieArt Digi a získejte za odběr pivo Svijany v balení pro malou i větší party. Akce platí celé prázdniny s tím, že ji po měsíci vyhodnotíme, aby se pivo včas dostalo ke svým majitelům. Za nejvíce objednaného

projít na článek

Párty stany pronájem

Zajišťujeme pronájem párty stanů. Nabídnout Vám můžeme rychlorozkládací nůžkové stany velikosti 3x3m, 4x6m a 3x9 m klasické altánky. Půjčovna párty stanů. Pronajímáme párty stany na firemní akce i soukromé akce.

projít na článek

Halloween tipy: Jak na levný kostým a dekorace?

Neslavíte Halloween? Přicházíte o spoustu zábavy! Přinášíme tipy na halloweenský make-up, masky i dekorace. Užijte si hrůzostrašnou párty. Že to bude něco stát? Víme, jak oslavit Halloween za minimum peněz!

projít na článek

Užijte si prázdniny

Jak to je v Zahradě o prázdninách? Moc si nás neužijete. Budeme uklízet, velebit a chystat program na novou sezónu. Otevírací doba bude zkrácena na po–pá 8.00–16.00. 7. 7. a 15. 7.–27. 8. bude zavřeno. Kavárna bude zavřená po celé prázdniny. V srpnu se tě

projít na článek