Uživatel není Bůh aneb workshop o CRO s Ondrou Ilinčevem

S celým produktovým týmem a několika dalšími zájemci z řad Heurečanů jsme nedávno vyrazili do pražského IMPACT Hubu. Čekal nás tam celodenní workshop na téma CRO (Conversion Rate Optimalization) pod taktovkou Ondřeje Ilinčeva. Po krátkém úvodu do problematiky CRO a A/B testování jsme se vrhli na uvádění teoretických poznatků do praxe. Rovnou jsme si vyzkoušeli optimalizaci jedné z našich stránek pro e‑shopy. Vezměme to pěkně popořadě.

projít na článek

Workshop pro Gymnázium Komenského4. 4. 2023

Linoryt V návaznosti na aktuální výstavu proběhl workshop pro Gymnázium Komenského Havířov. Galerie Krystal The post Workshop pro Gymnázium Komenského<br>4. 4. 2023 appeared first on Galerie Krystal.

projít na článek

Živá knihovna aneb Změna je život

ICM Slaný si na konci  února připravilo  pro studenty 3. A  workshop Živá knihovna. Co si pod tímto pojmem máme představit, jsme nevěděli do poslední chvíle.         V  článku níže si můžete přečíst hodnocení této zdařilé akce.

projít na článek

Fake news workshop

  Dne 10.12.2019 se konal workshop na téma "Novinaření". Nejprve jsme si vysvětlili, co jsou "fake news" a jak je poznat. Zkusili jsme si, jak se tvoří noviny, a i co vše obnáší práce novináře.

projít na článek

Interaktivní workshop v angličtině

V pátek 13.12.2019 proběhl ve škole interaktivní workshop v angličtině  „Buď si vědom své jedinečnosti“, který pro nás zorganizovalo Informační centrum pro mládež Slaný. Naši studenti měli možnost konverzovat s lektory v  angličtině, a tím si ověřit své z

projít na článek

10th European Testicular Tumor Workshop, 9. - 11. 10. 2024 v Praze

On behalf of the Organizing Committee, we are pleased to announce the 10th European Testicular Tumor Workshop scheduled for 9th–11th October 2024, Prague, Czech Republic.

projít na článek