V Africe technický problém T. Tomečka a stíhací jízda v dunách

Druhá půlka maratonské části závodu o celkem skoro tisíci kilometrech měla v úvodu lehčí duny a rychlou a zrádnou pasáž offroadového střihu namixovaného s písčitými cestami. Tomeček poprvé a ztratil. Pak ale konečně přišly ty pravé mauritánské duny. A Desert Master dostál své pověsti, a zase to dohnal.

projít na článek

AER 2019: Tomeček řeší velký technický problém

Pátá etapa Africa Eco Race přinesla zklamání příznivcům značky Tatra a Tomáše Tomečka, který měl závod rozjetý na velký výsledek. V neděli 6. ledna je ale na programu volný den a ten skýtá naději na pokračování v závodě.

projít na článek

Tomeček v Africe zaútočil v dunách

Těšili jsme se a v osmé etapě Africa Eco Race jsme se i dočkali. Nádherné nové a staronové úseky, brutálně náročná trať a nejvíc dun v ročníku. Osm a mnohem více hodin závodění, po mnoha letech dojezd do dakarským závodům zaslíbené krajiny v oblasti Tidji

projít na článek

Sólo jezdec Tomáš Tomeček bude v Africe obhajovat stříbro

Podeváté v řadě se tým Promet/Czechoslovak Group Tomáše Tomečka účastní Africa Eco Race - The Race To Dakar, dálkového závodu navazujícího na ducha původní Rallye Dakar. Stejně jako při předchozím ročníku v kabině závodní Tatry vedle Tomečka nesedí žádný

projít na článek

V Africe jako na houpačce

Osmou etapu Africa Eco Race 2015 z Azougui do Azougui dokončil PROMET/EXCALIBUR tým Tomáše Tomečka mezi kamiony jako pátý. V průběžném hodnocení Tatra se startovním číslem 400 propadla na třetí místo.

projít na článek

Tomáš Tomeček v Africe má stříbro!

Africa Eco Race 2013 je v cíli. Ve společné kategorii osobních a nákladních automobilů obsadila posádka Tomáše Tomečka s Vojtou Morávkem nádherné třetí místo! V kategorii nákladní automobilů obsadili celkově druhé místo. 

projít na článek