V čem se mýlí uznávaný vulkanolog, když radí, jak se připravit na kolaps civilizace?

Ve světě vědy není William J. „Bill“ McGuire z University College London neznámou figurou. Naopak, už po třicet let platí za uznávaného a profesně respektovaného odborníka v oblasti vulkanologie. Postupně také rozšířil svůj záběr na témata geofyzikálních a klimatických nebezpečí. Pokud tedy chcete vědět něco o zemětřeseních, supervulkánech, tsunami anebo rizicích dopadu asteroidů na povrch planety Země, může vám k tomu prozradit mnoho zajímavostí, které z encyklopedií běžně nevyčtete.

projít na článek

Jak připravit auto na zimu?

Jak připravit automobil na zimu? Kdy je nejlepší čas na přezutí pneumatiky? A co vše před zimou automobil potřebuje? The post Jak připravit auto na zimu? first appeared on Odzkoušeno.cz.

projít na článek

Odborník radí: co dělat, když na vašeho mazlíka útočí cizí pes

Češi jsou známí jako národ pejskařů. Ne všichni čtyřnozí mazlíci jsou si však vzájemně sympatičtí. Co tedy dělat, pokud narazíte na agresivního psa, nebo jak útoku ideálně předejít? A jak se bránit? Odborník společnosti PetCenter Tomáš Vykydal upozorňuje,

projít na článek

Zemřel Giovanni Maciocia – světově uznávaný autor základních učebnic čínské medicíny

Jeho čínské jméno mělo význam tisíce koní. On skutečně pracoval pro blaho všech pacientů ale i studentů TČM stejně usilovně, jako běží tisícihlavé stádo koní.

projít na článek

Rekonštrukcia bytov Bratislava na čo všetko sa pripraviť?

Patríte aj vy medzi tých, ktorí majú radi pekne zariadený priestor? Plánujete aj vy rekonštrukciu alebo ste ju už podstúpili a momentálne uvažujete o tom, akým spôsobom si zariadiť domácnosť? Rekonštrukcia bytov Bratislava bude pravdepodobne najnáročnejší

projít na článek

Akcie na maximech! Čas připravit se na pád?

Příspěvek Akcie na maximech! Čas připravit se na pád? pochází z TradeSmart.cz

projít na článek