V Kamence nově 200 Mbps za 450 Kč.

Instalace zdarma a bez závazků. Pokrýváme zejména ulice Pod Červenou skálou, Červený kopec a horní část ulice Kamenná čtvrť. Ale i v dalších částech najdeme řešení. Už se nemusíte trápit s vaším stávajícím připojením. Stačí objednat internet wosa.cz. S převodem od stávajícího operátora pomůžeme.

projít na článek

Navýšení rychlosti

U služby Kabel došlo u nejnižší verze k navýšení rychlosti z 5 na 10 Mbps. The post Navýšení rychlosti appeared first on IBG-NET.

projít na článek

SENCOR začal s prodejem 3 druhů dotykových telefonů s Androidem

Rozšiřujeme nabídku o mobilní telefony značky SENCOR. Cenově dostupné pro každého, kdo chce spolehlivý dotykový mobilní telefon s Adroidem. Přijďte na naši prodejnu Digisat Beroun a vyzkoušejte Element P450 Black, Element P400 White nebo Element P400 Blac

projít na článek

Akční balíček: Optihome 200 + IPTV Standard za 600 Kč

Akční balíček: Optihome 200/200 Mbps + IPTV Standard za 600 Kč měsíčně! Využijte naši jedinečnou nabídku a získejte super rychlý internet s rychlostí až 200 Mb/s a IPTV s více než 100 kanály v HD kvalitě! Pouze za 600 Kč měsíčně po dobu 2 let. K tomu n

projít na článek

Nové chladící vitríny v Trefě Nové Hrady

V prodejně Trefa Nové Hrady byly instalovány nové samoobslužné chladící vitríny pro mléčné výrobky a lahůdky.

projít na článek

Připravujeme pro Vás stále něco nového!

Co chvíli nové vzory a také nové střihy. Vždy, když mají naši dodavatelé něco hezké skladem, hned to pro Vás objednáváme a vytváříme z toho nové kousky.

projít na článek