V La Aldea Blanca se staví nový větrný park

V okrese San Bartolomé de Tirajana, v lokalitě obce La Aldea Blanca, začal po deseti letech příprav růst nový větrný park. Dvacetpět větrníků o celkové kapacitě 20 MW by mělo být zapojeno do rozvodné sítě již ve druhém čtvrtletí letošního roku. 

projít na článek

Tunely mezi La Aldea a Agaete se koncem roku provizorně otevřou pro dopravu

Výbor pro veřejné práce kanárské vlády oznámil, že k provozornímu otevření nově budované silnice dojde vždy ráno mezi 07.00 až 07.30 hodin v úseku El Risco-La Aldea a mezi 07.30 až 08.00 v opačném směru. Odpoledne pak bude nová silnice otevřena v časových

projít na článek

Uzavírka silnice GC-200 mezi Mogán a La Aldea

Vláda  Gran Canaria oznámila, že byly zahájeny práce na opravě silnice GC-200 mezi městy Mogán a La Aldea.

projít na článek

Dostavba silnice GC-200 mezi Aldea a Agaete bude stát 229 milionů eur

Okresy La Aldea a Agaete se již mohou těšit na nové silniční spojení, kanárská vláda rozhodla s definitivní platností o dostavbě II. etapy silnice GC-200 mezi těmito městy.

projít na článek

Jiřiny Playa Blanca - Dahlia Playa Blanca VYPRODÁNO

JIŘINY - Playa Blanca Dahlia „Playa Blanca“ Hlízy Zasíláme trs hlíz (podle velikosti obsahuje 3 – 5 ks hlíz). Popis: Jedna z nejkrásnějších hlíznatých rostlin, odrůda velmi atraktivní, s obřími květy o průměru 12 – 20cm lososové barvy. Hlízy jsou kvalit

projít na článek

Pro vývoj vozů Renault F1 je potřeba prakticky neustále větrný tunel

Éric Boullier prohlásil, že na vývoj svých vozů F1 používají větrný tunel. Éric Boullier (narozen 9. listopadu 1973, Laval, Francie) je ředitel týmu formule 1 Renault F1a místopředseda Formula One Teams Association (FOTA). Eric Na co je větrný tunel?

projít na článek