V laboratoři jsme odhalili pravdu

V Archtiles jsme pojali letošní tradiční video vědecky. Naši přední a zkušení odborníci Petr Spára a Tomáš Obložený na základě nezpochybnitelných experimentů chtěli zjistit, jaká povrchová krytina je nejvhodnější pro home office, tedy práci z domova. Vědci zkoumali kachličku versus koberec. Během výzkumu získali důležitá tvrdá data, která odhalila pravdu. Pojďte se podívat na výsledek zde.

projít na článek

Podporujeme školu

Spolek přátel gymnázia Slaný vzhledem k pandemii v loňském školním roce více investoval do modernizace vybavení školy.Po dohodě s vedením školy jsme obnovili studentský koutek, ve kterém jsme zlikvidovali staré prosezelé pohovky a poškozené stolky. Labork

projít na článek

Výbuch a požár v chemické laboratoři...

...čtyři těžce zranění, toxický kouř, evakuace, vyděšení rodiče, zoufalí profesoři, plačící prvňáčci, zásah hasičských jednotek ze Slaného a z okolí, zoufalství a smutek... tak takhle nějak by vypadala zpráva na komerční televizi. Jak to bylo ale vše doop

projít na článek

Speciál ospánku na Aktualne.cz

Jak se spí a co se léčí v naší spánkové laboratoři? Nejen to se dozvíte ve velkém speciálu o spánku na Aktuálně.cz Článek Speciál o spánku na Aktualne.cz se nejdříve objevil na Spánková poradna - Inspamed.

projít na článek

Žáci Smart Academia opět v našich laboratořích

Žáci 4. a 5. třídy Smart Academia Základní Školy Hostivice přijeli v pátek 12. ledna 2018 v rámci udržitelnosti projektu CPTO Středočeského kraje opět do našich laboratoří, kde poznávali přírodní vědy prostřednictvím badatelsky orientované výuky.

projít na článek