V Las Palmas bude plno! Tento víkend se koná pivní festival a připlouvá osm zaoceánských parníků.

V Las Palmas bude tento víkend hodně rušn o. V Parku Santa Catalina se koná pivní festival a do přístavu, vzdáleného jen pár desítek metrů, připlují tisíce turistů.

projít na článek

Začíná sezóna zaoceánských parníků, do Las Palmas pluje Britannia

Oficiální zimní sezóna zaoceánských parníků začíná v přístavu Las Palmas sice až 22.září, ale již nyní připlouvají na Gran Canaria doslova klenoty moří.

projít na článek

Víkend na Gran Canaria je plný oslav, v Teroru je například 'Beer Summer'

Gran Canaria zažije další letní víkend plný oslav. Mezi nejlákavější patří fiesta de la cerveza neboli pivní festival ve městě Teror, příprava na Fiestas del Charco v La Aldea nebo festival Bio@gaete v přístavu Puerto de Las Nieves. Milovníci koní by si

projít na článek

Dovolená na Gran Canaria s týdnem na palubě zaoceánské lodi

Stále více turistů přilétá na Gran Canaria, aby v rámci své dovolené  poznali nejen krásy ostrova, ale také na palubách zaoceánských lodí navštívili další kanárské ostrov y, nebo portugalskou Madeiru či africké Maroko.  Z přístavu v Las Palmas  vyplouvá k

projít na článek

V Las Palmas zazní Dvořákova pátá symfonie

Filharmonie Gran Canaria  nabídne milovníkům hudby, v rámci svého desátého koncertu sezóny 2016-2017, lahůdku v podobě páté symfonie Antonína Dvořáka. Koncert se koná v pátek 16.prosince 2016 v koncertní síni Alfredo kraus v Las Palmas. 

projít na článek

Fotbal : UD Las Palmas - rozpis zápasů 2012/2013

UD Las Palmas bude i letos bojovat o postup mezi španělskou fotbalovou elitu. 

projít na článek