V létě je nezbytná intenzivní hydratace pleti se sérem Hydro Booster

Léto je pro většinu z nás nejoblíbenějším obdobím roku. Patří k němu odpočinek, cestování a sluníčko. Právě sluneční paprsky, horko, ale i klimatizovaný vzduch mohou naši pleť namáhat a vysušovat, je proto důležité myslet na intenzivní hydrataci pleti. Skvělé jsou v tom produkty značky Asombroso, jejímž autorem je známý návrhář Osmany Laffita. Intenzivní hydratační sérum [] The post V létě je nezbytná intenzivní hydratace pleti se sérem Hydro Booster first appeared on ČasProŽeny.cz.

projít na článek

Stimulační sérum 7 olejů 7v1 od Elfa Pharm: Tajemství zářivé a zdravé pleti

Stimulující sérum 7 olejů 7v1 Elfa Pharm: Skrytý poklad pro zářivou a zdravou pleť! Už vás unavuje mdlá pleť bez života? Dejte sbohem svým trápením s péčí o pleť se stimulačním sérem 7 olejů 7v1 od Elfa Pharm. Tento účinný přípravek je největším pokladem

projít na článek

ACAI BRAIN BOOSTER SMOOTHIE

Na přípravu tohoto zázračného smoothie na posílení mozku budeme potřebovat: 1 balení Acai ORGANIC 100g 1 šálek kokosového mléka kousek [] The post ACAI BRAIN BOOSTER SMOOTHIE first appeared on ACAI.

projít na článek

Nové zboží: Booster 1 + druhý za 50%

Aloe Vera energetizující tekutý krém pro svěží pleť

projít na článek

Krása a Sebevědomí: Formování Postavy a Omlazení Pleti v Klinice Estetické Medicíny s Plastikou

Každá žena touží po krásné a sebevědomé postavě a mladistvě vypadající pleti. Díky moderním trendům v péči o krásu a estetické medicíně jsou tyto sny nyní snadno dosažitelné. V klinice estetické medicíny s nabídkou plastických zákroků objevujeme novou ces

projít na článek

Tauplitz v létě perfektní rakouská dovolená

V létě o prázdninách jsme si zajeli do oblasti Tauplitz na 2 noci, respektive 3 dny. No a já jsem si konečně po pár měsících našel čas na napsání článku more The post Tauplitz v létě perfektní rakouská dovolená appeared first on ituristi.cz.

projít na článek