V Mělníku pokračuje ČP v olympijském triatlonu

Český pohár v olympijském triatlonu pokračuje v sobotu 25. července svým čtvrtým dílem v Mělníku. U soutoku Labe s Vltavou se bude bojovat na tratích sprint triatlonu a závodníci i diváci se mohou těšit na parádní sportovní výkony v historickém centru města i v okolí mělnického zámku.

projít na článek

Český pohár v triatlonu pokračuje u Lipna

V sobotu 20. srpna pokračuje Český pohár v olympijském triatlonu svým čtvrtým podnikem a tentokrát se bude bojovat u Lipna. U českého moře, jak se přehradní nádrži říká, čekají na triatlonisty sprinterské tratě. Po závodě budou moct všichni sportovci i fa

projít na článek

Olympionik Čelůstka je triatlonovým mistrem republiky

Jan Čelůstka a Jitka Šimáková. To jsou jména nových mistrů České republiky v olympijském triatlonu. Rozhodl o tom závod v Račicích, který byl nejen národním šampionátem, ale zároveň druhým dílem Českého poháru v olympijském triatlonu.

projít na článek

V Táboře se bude bojovat o tituly mistrů republiky

V neděli 3. srpna pokračuje v Táboře svým sedmým dílem Český pohár v olympijském triatlonu závodem s názvem Velká cena E.ON, Triatlon Tábor. Tento závod má statut mistrovství České republiky ve sprint triatlonu, takže vítězové se stanou národními šampiony

projít na článek

Závod v olympijském triatlonu ovládli Řenč a Gajdošová

Poslední srpnovou sobotu se v Sokolově v Karlovarském kraji uzavřela sezona Českého poháru v olympijském triatlonu. Desátý a poslední díl prestižního seriálu ovládli Tomáš Řenč a Slovenka Romana Gajdošová.

projít na článek

Tábor bude patřit triatlonu.

V neděli 2. srpna pokračuje v Táboře svým pátým dílem Český pohár v olympijském triatlonu závodem s názvem Velká cena E.ON, Triatlon Tábor. Tento závod má statut mistrovství České republiky ve sprint triatlonu, takže vítězové se stanou národními šampiony.

projít na článek