V městské knihovně a v sokolovně lze platit kartou!

Sokolovna a městská knihovna v Hostivici si připravila novinku, která jistě potěší nejednoho z vás. Můžete platit bezhotovostně! Mrzelo nás, že jsme vám museli odpovídat negativně, zda lze platit kartou. Z toho důvodu a v rámci zvyšování kvality služeb lze díky zřízenému terminálu pro bezhotovostní platby využívat platební karty. Můžete hradit veškeré poplatky, jako např. roční registraci, vstupenky, upomínky, tisky a další. V sokolovně naopak oceníte bezhotovostní platbu například za pochutiny, které si můžete zakoupit v občerstvení, lekce cvičení, pronájmy, posilovnu a jiné. Těšíme se na vaši návštěvu.

projít na článek

Beseda v městské knihovně

Také žáci 4. B se zúčastnili besedy v městské knihovně, kde se seznámili s knihou Můj anděl se umí prát a ukázkami z dalších knih, kde je hlavním tématem šikana. Děti vyprávěly různé příběhy, sdělovaly své názory, hledaly řešení.

projít na článek

Nově možnost platit kartou

Nově možnost platit kartou The post Nově možnost platit kartou first appeared on Kvalitní ploty a oplocení Olomouc a okolí.

projít na článek

U nás můžete platit platební kartou VISA nebo EC/MC

Vážení zákazníci, při naší první schůzce a předávání dokladů, vyžadujeme platbu proti předaným dokladům. V této souvislosti, již nemusíte platit hotově nebo před-fakturou. Přímo u nás Vám nabízíme využití platebního terminálu a fakturu za místo podniká

projít na článek

Kapela Buty vystoupí v hostivické sokolovně!

Máte-li rádi písničky Nad stádem koní, Mám jednu ruku dlouhou, František či Jednou ráno, nebo raději dáváte přednost novějším skladbám, určitě si nenechte ujít živé vystoupení skupiny Buty. Koncert této legendární kapely v čele s Radkem Pastrňákem proběhn

projít na článek

Platby kartou a další novinky pro návštěvníky

Od 1. ledna 2023  je možné platit na bazénu kartou. V saunách jsou nyní nově k dispozici ochlazovací kádě. Věříme, že naše návštěvníky tyto novinky potěší. 

projít na článek