V nových modelech Baume Mercier Riviera se zračí duch léta

Magazín Dušák V nových modelech Baume & Mercier Riviera se zračí duch léta Hodinky Riviera, ikona životního stylu značky Baume & Mercier, nově definují svou středomořskou osobnost. Ležérně elegantní hodinky inspirované bezstarostným životním stylem francouzské Riviéry jsou symbolem vytříbeného hodinářství. Kolekce RIVIERA Kolekce byla znovu uvedena na trh roku 2021. Poprvé spatřila Riviera světlo světa v roce 1973 a od té doby zakořenila v DNA značky. Nyní je tato kolekce zpátky a jednoznačně vyjadřuje dovednost tvořit hodinky s ideálními proporcemi a sofistikovanými liniemi. Pátá generace, v 70. letech převratných sportovně-elegantních hodinek, díky svému osobitému designu nápaditě zobrazuje čas i dnes. Kolekce Riviera, která je snadno rozpoznatelná díky svému jedinečnému dvanáctiúhelníkovému pouzdru, pokračuje ve své sáze a podtrhuje svůj distingovaný, klasický a sportovní vzhled. Určena pro ženy i muže vstupuje Riviera do nové éry, ve které se etabluje jako pilíř celé značky. Prozkoumat kolekci Ikonické pouzdro se čtyřmi šrouby Jedinečné hodinky známé svou lunetou s 12 fasetami vynikají ocelovým pouzdrem se čtyřmi šrouby. Uvnitř skrývají automatické nebo quartzové strojky „Swiss Made. Modely disponují systémem vyměnitelných náramků, který ocení především vyznavači všestrannosti. Baumatic: Nejvznešenější model Riviery Model Riviera Baumatic zaujme na první pohled svým kouřově modrým číselníkem a integrovaným ocelovým náramkem. Zatímco model s kouřově šedým číselníkem je prezentován na černém koženém řemínku. Průhlednost číselníků umožňuje obdivovat ozubená kolečka strojku Baumatic. Kompletní kolekce RIVIERA na našem e-shopu Riviera M0A10616 Prozkoumat Riviera M0A10677 Prozkoumat Riviera M0A10675 Prozkoumat Riviera M0A10676 Prozkoumat Riviera M0A10660 Prozkoumat Naše kolekce Hodinky PánskéDámskéAutomatickéChronografyZlaté Značky Baume&MercierChopardIWC SchaffhausenJaeger Le-CoultreJaquet DrozLonginesMaurice LacroixNomosOmegaQlocktwoRadoGarminTag HeuerUlysse NardinZenith Šperky a doplňky Šperky ChopardTamara ComolliDušákSchaffrath Hodiny Erwin SattlerJaeger-LeCoutreQlocktwo Natahovače Buben & ZörwegSwissKubikPaul Design Důležité odkazy Obchodní podmínkyReklamační řádEETOchrana osobních údajů Naše prodejny Na PříkopěOmega butik Firemní údaje KVEDU Praha s.r.o. Na Příkopě 1047/17 110 00 Praha - Staré Město IČO: 24768031 DIČ: CZ 24768031 Bankovní spojení: ČSOB Praha 1 – č.ú. 240554635/0300 Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, v oddílu C, vložce číslo 172699 SledovatSledovatSledovatSledovat Loga Dušák ke stažení Kompletní sada log Klenotnictví Dušák Marketingové materiály Press Room Všechna práva vyhrazena. © Klenotnictví Dušák 2023. Web vytvořil AKO Enterprise The post V nových modelech Baume Mercier Riviera se zračí duch léta appeared first on Klenotnictví Dušák.

projít na článek

Co dělá ten Duch svatý? Petr Vaďura

kázání z neděle 14.listopadu 2021 farnost ECM Tachov NaHlubinu.NET · Co dělá ten Duch svatý? Petr Vaďura Autor: Petr Vaďura Zdroj: Evangelická církev metodistická MP3 Archiv - Kázání z 14

projít na článek

42.Nultá léta -5.výročí Galerie xxl

Tomáš Císařovský Vážené dámy a pánové, přátelé galerie, zvu Vás srdečně k otevření výstavy Nultá léta Vernisáž výstavy 20. 3. 2009 od 18:00 hod. VYSTAVENÁ DÍLA BUDE MOŽNÉ ZAKOUPIT. Výstava probíhá pod záštitou hejtmanky Ústeckého kraje Jany Vaň

projít na článek

Strážný duch štoly

Snad v každém z nás třímá potřeba dobrodružství. Objevovat, nalézat a někdy i jen náhodou nafotit. To se stalo jednomu z našich čtenářů a Hačmor děkuje, že se tu s vámi o vše podělí. A zajímavé to rozhodně je. Příběh a foto nám poslal p. Vladimír.

projít na článek

PhDr. Zuzana Kresánková: TČM jsem integrovala do svého života.

Štúdium TČM mi prinieslo nových priateľov, veľa nových zážitkov, zmenu životného štýlu.

projít na článek

Vyšetřování na židovském hřbitově v Českých Budějovicích (16.-17.8.2013)

Židé a České Budějovice, měli k sobě kdysi blízko. Jejich duch je zde dodnes patrný, hlavně v historii. Co ale duše na místním židovském hřbitově? Nalezneme tam nějaké důkazy?

projít na článek