V pátek 13. září v Písku jako Cool v plotě

Festival Cool v plotě , který každoročně probíhá v Písku , je koncipován jako svého druhu ojedinělý projekt prezentující umělce vystupující samostatně - pouze se svým nástrojem či jinými prostředky potřebnými pro vystoupení. Můj recitál se koná v pátek 13.9. na scéně Hospůdky pod Skalou v 19:00 , ovšem během pátku a soboty na Vás čeká celá záplava zajímavých vystoupení, podívejte se proto na stránky festivalu - http://www.coolvplote.cz/ .

projít na článek

PRIMA COOL HD

PRIMA COOL HD-druhý program Primy zaměřený na mužskou populaci ! Stanice v SD byla spuštěna  1.04.2009 v 18.05 hod. !!!

projít na článek

V pátek 22.10. hrajeme s Jiřím Smržem v Písku v kavárně U Vavřiny

V pátek 22.10. v písecké kavárně U Vavřiny hrajeme od 20:00 napůl s Jiřím Smržem , ojedinělým básníkem a muzikantem, kterého mám velice rád a proto ho doporučuju každému na potkání, tedy i Vám. Jiří Smrž bude hrát v doprovodu výborného kytaristy Jiřího Ko

projít na článek

V pátek 27. září v Křižanově

Těšíme se na Vás v pátek 27. září v kapli svaté Barbory, která je součástí areálu zámku v Křižanově . Večírek bude půl na půl - první polovinu obstarám já, druhou kapela Žalozpěv . Originální uskupení vedené Jiřím Nohelem přímo dýchá krajinou, ze které po

projít na článek

Na konci března (čtvrtek 31.3.) v Písku

Poslední březnový den, ve čtvrtek 31.3. budu mít sólo recitál v Písku, v kavárně tamní Psychiatrické nemocnice ve Vladislavově ulici 490. Začneme v 17:00 vernisáží výstavy obrazů Ireny Fejtové  Slepé úhly,  pokračovat budeme koncertem. 

projít na článek

Pozvánka na zářijové koncerty

V pátek 25. září se můžeme potkat v Lipnici nad Sázavou na festivalu Napříč a v sobotu 26. září budu hrát v Šonově na magickém Broumovsku v kapli Panny Marie spolu s holandskou písničkářkou Daniell Keijzer (koncert měl být původně v  Hospodě u Pitašů ). 

projít na článek