V pátek 5. července ve Vrchní Orlici

Možná znáte krásné a z trosek povstalé poutní místo Neratov v Orlických horách, nedaleko od českopolské hranice. Poblíž se nacházela také ves Vrchní Orlice, ze které se do dnešních časů zachoval jen kostel Sv. Jana Nepomuckého. Pravidelně se zde konají výstavy a koncerty. V pátek 5. července dojde i na koncert Majerovek. Budete-li poblíž, určitě se stavte!

projít na článek

PANAS EXPO 2024 |Doudleby nad Orlicí | 30.-31.5.2024

Připravili jsme pro Vás dosud největší expozici strojů značky SCM v ČR, a to v nově otevřené výstavní hale v Doudlebách nad Orlicí, kam Vás tímto srdečně zveme. PANAS EXPO 2024 |Doudleby nad Orlicí | 30.-31.5.2024 viz. Zuzana Pekárková v Default.

projít na článek

Další farmářské trhy se budou konat v pátek 14. července

V Husových sadech se budou konat další farmářské trhy. V pátek 14. července budou prodejci na zákazníky připraveni od 6:00 do 17:00. Těšit se můžete na ovoce, zeleninu, koření, sýry, med a jiné farmářské dobroty nebo rukodělné a řemeslné výrobky a květiny

projít na článek

Reko DP TÝNIŠTĚ NAD ORLICÍ Okružní 931

(2020) Přeložka STL plynovodní přípojky v délce 38 m Odstranění závady zjištěné při rušení kolektoru a pokládce rozvodů tepla z předizolovaného potrubí v sídlišti. Nově uspořádány sítě v souladu s platnými ČSN. Základní údaje o stavbě a projektu: Stavba:

projít na článek

Motoskijöring v Horním Městě a Kláštěrci nad Orlicí

Tento víkend se můžete těšit na další 2 závody Mistrovství ČR v motoskijöringu „ORION - SHIVA KTM CUP 2017“. V sobotu závodníky čeká závod v Horním Městě u Rýmařova, v neděli následuje Klášterec nad Orlicí.

projít na článek

MČR minikár Ústí nad Orlicí - Andrlův Chlum

Reportérka Miluše Žáčková zachytila svým fotoaparátem další podnik Mistrovství ČR minikár, které se konalo v Ústí nad Orlicí - Andrlův Chlum.

projít na článek