V. polní koncert Aeropartners byl pro Bolíto

V sobotu 26.8.2023 se na letišti v Podhořanech (hangár Muzea letectví) uskutečnil V. Polní koncert. Nádherné představení Českého národního symfonického orchestru, Vojty Dyka a hereckých ochotníků v čele s Richardem Santusem dokázalo přesvědčit všechny zúčastněné, aby přispěli v rámci koncertu Spolku Bolíto na psychosociální reintegraci popálených dětí a mladistvých. Číst celé The post V. polní koncert Aeropartners byl pro Bolíto appeared first on Bolíto.

projít na článek

Dárky pod stromeček

V prosinci 2023 jsme byli osloveni firmou Hopi Holding a.s. s velmi příjemnou zprávou. Zaměstnanci v rámci pomáhajících projektů vybrali pro Bolíto 13 250,- Kč a vedení firmy tuto částku zdvojnásobilo. Číst celé The post Dárky pod stromeček appeared firs

projít na článek

Spolek Bolíto a Burn Fighters vyhlašují výzvu pro děti a dospělé, kteří prošli popáleninovým úrazem.

Rádi bychom podpořili talent nebo touhy, které jsou z finančních nebo jiných důvodů těžko dosažitelné. Napište nám co nejpodrobněji jakou vaši touhu, sen nebo projekt bychom měli podpořit. Číst celé The post Spolek Bolíto a Burn Fighters vyhlašují výzvu

projít na článek

KONCERT: BÉLA FLECK

Festival JazzFestBrno ohlašuje první koncert: 15. 2. 2024 v brněnském Sono Centru vystoupí virtuózní hráč na banjo Béla Fleck. The post KONCERT: BÉLA FLECK appeared first on Kulturio.cz.

projít na článek

COVID rok v Bolítu

Uplynulý rok byl těžký pro každého z nás i z vás. Nemohli jsme se setkávat na našich obvyklých akcích a nám všem to moc chybělo. Číst celé The post COVID rok v Bolítu appeared first on Bolíto.

projít na článek

Sbírka pro Barborku Č.

Od 2.1.2020 byla na naší klinice hospitalizována Barborka s popáleninovým úrazem, který utrpěla při požáru bytu v azylovém domě. Byt vyhořel. Číst celé The post Sbírka pro Barborku Č. appeared first on Bolíto.

projít na článek