V Praze ve Žlutých lázních startuje Český pohár Xterra

Žluté lázně v Praze v sobotu 24. května hostí úvodní závod Českého poháru Xterra. Podnik s názvem Xterra Žuté lázně 2014, Velká cena PRE má statut mistrovství České republiky v terénním duatlonu, a vítězové se tak stanou národními šampiony.

projít na článek

Kubíček s Erbenovou dominovali v pražských Žlutých lázních

Reprezentant Jan Kubíček ovládl úvodní závod Českého poháru Xterra a díky vítězství ve Žlutých lázních obhájil titul mistra republiky v terénním duatlonu. Mezi ženami se na sobotním podniku pod oficiálním názvem Xterra Žluté lázně 2013 stala národní šampi

projít na článek

Český pohár Xterra vyvrcholí Krušnomanem

V sobotu 31. srpna se ve sportovním areálu Klíny koná poslední závod Českého poháru Xterra s názvem Xterra Krušnoman triatlon. Na triatlety čekájí náročné tratě. Převýšení hlavního závodu je 2100 metrů.

projít na článek

Český pohár Xterra pokračuje Krušnomanem

V sobotu 19. července se ve sportovním areálu Klíny koná čtvrtý díl Českého poháru Xterra s názvem Xterra Krušnoman Klíny - Triathlon. Tradičně jsou připraveny tři závody. Pro děti, pro amatéry a hobíky a pro elitní kategorie. Převýšení v hlavním závodě j

projít na článek

Český pohár v aquatlonu startuje v Českých Budějovicích

V neděli 10. března startuje Český pohár v Aquatlonu. Seriál, který pořádá Česká triatlonová asociace. Prvním závodem v kombinaci plavání a běhu se uskuteční v Českých Budějovicích.

projít na článek

Český pohár Xterra pokračuje v Hořicích

V sobotu 8. června se v Hořicích v Podkrkonoší koná druhý závod Českého poháru Xterra. Pořadatelé hlásí, že mají vše připraveno, povodně trápící Českou republiku prý závod nijak neovlivní a příznivá je i předpověď počasí.

projít na článek