V sobotu 15. září v Rabštejně nad Střelou

Rabštejn nad Střelou je patrně nejmenší české historické město. Najdete zde kostel s klášterem, zámek i zříceninu hradu a mnoho krásných zákoutí. Dnes v tomto romantickém místě žije pouze 21 stálých obyvatel, zbytek patří chalupářům a sezónním návštevníkům. V sobotu 15.9. se zde koná Rabštejnské historické pluhování , jejíž první ročník připomene 675. výročí povýšení Rabštejna na město (21.9.1337). Součástí dne bude i můj recitál, který se odehraje od 18 hodin v kostele Panny Marie Sedmibolestné po skončení předchozí poutní mše.  Ve stejný den bude na náměstí řemeslné tržiště, tvořivé dílny pro děti, vystoupí šermíři, proběhne ohňová show, bude možné vyzkoušet lukostřelbu nebo třeba vystoupat na kostelní věž. V neposlední řadě také do města zavítá Karel IV. se svou družinou tak, jako se v historii několikrát skutečně stalo. Většina řemeslníků a umělců bude přímo z regionu. Další informace najdete na stránkách http://www.rabstejnnadstrelou.cz   a na přiloženém plakátě, který si po kliknutí můžete zvětšit nebo stáhnout.   

projít na článek

V sobotu 8. září v Toužimi

Těším se na Vás v sobotu 8. září v Toužimi . V toužimském městském kostele Narození Panny Marie budu mít od 19:00 sólový recitál na závěr toužimské pouti. A kdo bude chtít, může třeba toužimský výlet spojit i s návštěvou nedalekých Skoků , kde se druhý de

projít na článek

Pozvánka na zářijové koncerty

V pátek 25. září se můžeme potkat v Lipnici nad Sázavou na festivalu Napříč a v sobotu 26. září budu hrát v Šonově na magickém Broumovsku v kapli Panny Marie spolu s holandskou písničkářkou Daniell Keijzer (koncert měl být původně v  Hospodě u Pitašů ). 

projít na článek

Výlet moravskoslezský - 11.9. Opava, 12.9. v Frýdek-Místek

V pátek 11. září budu hrát v přívětivém prostředí podniku Platzforma Troppau , který najdete na adrese Dolní Náměstí 13 v Opavě. Začátek večírku je stanoven na 19:00.               V sobotu 12. září se přesouvám do Frýdku-Místku

projít na článek

51. Běh Kovohutěmi vsobotu 9.září 2023 – začínáme druhou padesátku 51.ročníkem

Připravujeme ho pro Vás a moc se na Vás vážení pořadatelé, běžci, diváci, sponzoři a partneři těšímeThe post 51. Běh Kovohutěmi v sobotu 9. září 2023 – začínáme druhou padesátku 51. ročníkem first appeared on Kovohutě Příbram.

projít na článek

100dní do startu – spuštěna registrace/přihlašování – 51. Běh Kovohutěmi vsobotu 9.září 2023

Děti, mládež, mílařky, mílaři, mladší istarší dospělí se již mohou registrovat/přihlašovat … The post 100 dní do startu – spuštěna registrace/přihlašování – 51. Běh Kovohutěmi v sobotu 9. září 2023 first appeared on Kovohutě Příbram.

projít na článek