V sobotu 8.2. v kostele sv. Petra a Pavla ve Starých Bohnicích, Praha 8

V sobotu 8. února odehraji sólový koncert v kostele sv. Petra a Pavla ve Starých Bohnicích (Praha 8). Kostel je jen kousek od zastávky autobusu Staré Bohnice. Koncert, konaný v rámci cyklu Kulturní osmičky , začíná v 19:30 . Lavice v kostele jsou vytápěné, přesto se ale oblečte spíše poněkud důkladněji :-). Tedy vzhůru Autobusem do Podbořan (a dál už pěšky...).

projít na článek

Ve středu 8.2. v Praze-Starých Bohnicích v kostele sv. Petra a Pavla

Koncert v kostele sv. Petra a Pavla na Starobohnickém náměstí v Praze 8 ve středu 8.2. se koná v rámci cyklu Kulturní osmičky . Začátek je v 19:30, kostelní lavice jsou vytápěny! http://www.osmicky.cz/ .

projít na článek

V sobotu 22. listopadu v Křoví

Křoví je krásné místo na Vysočině, na mapě ho najdete nedaleko Velké Bíteše. V sobotu 22. listopadu budu mít sólový recitál v tamním kostele sv. Petra a Pavla. Začátek je v 17:00, budete-li mít cestu okolo, jste srdečně zváni!

projít na článek

V sobotu 11.7. v Desné na HUSFESTu

Tradiční nezávislý festival  HUSFEST  proběhne letos  v sobotu 11.7. a v neděli 12.7.  v Desné v Jizerských horách, ve starokatolickém kostele Nanebevstoupení Páně, který najdete na vršku nad nádražím Desná. Množství pozoruhodných tváří dokládá přiložený

projít na článek

V sobotu 8.10. v Praze 8

Bývám občasným hostem koncertního cyklu  Kulturní Osmičky , který probíhá díky péči producentky Renaty Molové v kostelíku sv. Petra a Pavla na Starobohnickém náměstí. Letos mi dramaturgie přeje a tak vyměním mrazivý únor za ještě docela teplý říjen :-). T

projít na článek