V sobotu se uskuteční sportovní dopoledne k Mezinárodnímu dni dětí

V sobotu 1. června se bude u příležitosti Mezinárodního dne dětí konat na kroměřížském atletickém stadionu atletické dopoledne pro děti. Tentokrát se uskuteční atletický desetiboj, který si bude moci vyzkoušet každé dítě, které si na stadion najde cestu.  

projít na článek

2. atletický desetiboj pro všechny děti se uskuteční v sobotu 15. října

V sobotu 15.října se na ploše atletického stadionu uskuteční  2. atletický desetiboj pro všechny děti  v rámci  prezentaci programu Atletika pro děti . Přítomná dítka si budou moci vyzkoušet na 10 stanovištích dětský desetiboj. Pro každé z nich, které ví

projít na článek

Běh Riviérou nabízí autogramiádu hokejistů Komety

Má své kouzlo a také své fanoušky, kterých každoročně přibývá. Běh Riviérou se v sobotu 20. května uskuteční už popáté. Přírodní areál Koupaliště Riviéra nabídne bohatý program od deseti hodin dopoledne.

projít na článek

Rybářské dopoledne pro sluchově postižené děti v Plzni

Západočeský územní svaz připravil 23. 6. 2022 pro sluchově postižené děti dopoledne plné her a soutěží s rybářskou tématikou. Akce se zúčastnily děti ze Základní školy pro sluchově postižené v Plzni...

projít na článek

32. ročník triatlonu a ocelového muže Šťáhlavice

Toto již tradiční sportovní klání, kterého se každoročně účastní kolem stovky závodníků z celé republiky se uskuteční v sobotu 22.srpna 2015 od 7.30 hodin na hřišti TJ Sokol Šťáhlavice.

projít na článek

Klauniáda

Klauniáda pro děti se uskuteční v sobotu 13. listopadu 2010 ve 14 hodin v sokolovně.

projít na článek