V sobotu budou Plzeňské farmářské trhy úplně klasicky. Případná omezení budou platná až od pondělí. Seznam prodejců je hotový, mrkněte se na www.plzensketrhy.cz. Přijedou například Hermanovi s králíky. Budou mošty od Moštárna Úherce a Nebílovské sady, zelenina od Kostků a Moniky, sýry od Farma Držovice, Farma u Františky, Kozí farma Dřevec, Melcher, Spůle a Od Francouze. Měla by dorazit i Joma. Čerstvé pečivo koupíte od Roman Sebera, BreadHaus, Dobřanské pekařství prodejna Plzeň, Pekařství PEKO. Fajnové uzeniny přivezou Maso Vojenice fakt dobrý maso, Arnoštovy výrobky, Farma Čečkovice, Řeznictví-uzenářství Kaiser, Zvěřina Bubeníček. Chybět nebude Čerstvá Pasta, Od Macháčků a asi dalších 30 výrobců skvělého jídla. Těšíme se na vás ♥️. The post V sobotu zatím bude trh klasicky, od pondělí uvidíme appeared first on Plzeňské farmářské trhy.
V sobotu se zase uvidíme na Plzeňských farmářských trzích. Vládní opatření se zmírňují. Tím pádem můžeme přivítat více prodejců . Hurá! #plzenskefarmarsketrhy #farmarsketrhy #plzen #visitplzen #turisturaj The post V sobotu bude na trhu zase více prodejců
projít na článekOmlouváme se, v pátek 29.9.2023 bude probíhat inventura. Prodejna bude otevřena opět v pondělí 2.10. Na Vaše e-maily a objednávky také odpovíme hned v příštím týdnu.
projít na článekzatím pouze v pátek: 17 22 hod a v sobotu: 15 24 hod Na sobotní večery jsme pro vás připravili naše pravidelné zážitkové akce. The post Valtické Podzemí opět otevřené! appeared first on Valtické Podzemí.
projít na článekAhoj, něco pokusného sem teď napíšu. Jde mi jen oto vědět, jak bude příspěvek vypadat ajak se bude chovat, pokud bude delší. Nic hlubokomyslného, je to zatím jen pokusné psaní. Jde mi jen oto vědět, jak bude příspěvek vypadat aco to bude dělat, pokud bude
projít na článekVážení klienti, rádi bychom Vás informovali, že majitelka studia, paní Denisa Hrdová se vrací do práce od října na částečný úvazek. Již nyní máte možnost se objednávat na volné termíny. Pracovní doba je zatím omezná, a to pouze v pondělí, úterý a pátek do
projít na článek