Vánoční dárek od autodromu?

Nastává období každoročního zamyšlení, čím překvapit své blízké pod vánočním stromečkem. Mostecký autodrom má řešení. Jeho originální dárek nabízející zážitek, adrenalin i bezpečnost totiž potěší nejen muže! Také dámy si jistě rády užijí napínavých chvil při sledování závodů, v horkém sedadle spolujezdce na dráze, nebo si prověří své řidičské návyky a dovednosti v kurzu bezpečné jízdy.

projít na článek

Mostecký autodrom nabízí originální vánoční dárek.

Společnost AUTODROM MOST má inspiraci pro nadcházející vánoční období. Nabízí originální vouchery, jimiž lze mile překvapit pod stromečkem své blízké, přátele či zákazníky. Kromě v zimě více než praktického dárku – kvalitních teplých závodních ponožek ve

projít na článek

Vánoční e-poukazy autodromu pořídíte i na poslední chvíli

Mostecký autodrom nabízí vánoční dárkové vouchery, jež lze pořídit bez stresu, a to třeba až o Štědrý den. Tato nabídka se týká nákupu elektronických poukazů při úhradě prostřednictvím bankovní karty.

projít na článek

TIP na dárek!

Zajistěte si jedinečný vánoční dárek v klidu a včas! Vyšijte podsedlovou dečku jménem koně a máte originální dárek hned. Cena výšivky jména 100 Kč na jakoukoli nově zakoupenou podsedlovou dečku.

projít na článek

Nejlepší dárek

Pane Křovino Jste můj nejlepší vánoční dárek. Děkuji za skvěle provedenou práci. Marie P.8

projít na článek

Vánoční certifikát s bonusem

Není dárek jako dárek. Uvědomujeme si, že rok 2020 byl ve všech směrech nepředvídatelný a dost náročný pro nás pro všechny. Nedokážeme si tedy představit, že byste udělali chybu s nákupem našeho vánočního certifikátu. S ním totiž darujete relaxaci, dokona

projít na článek