Vánoční dárky

Vánoční dárky Vánoce se velmi pomalu blíží a proto Vám přinášíme naši nabídku předmětů , které můžete darovat svým blízkým nejen o Vánocích .Tyto předměty můžete zakoupit ve staniční budově. Hrníčky z chráněné dílny diakonie Kalendář na rok 2024 Ponožky Kolínské řepařské drážky Suvenýry a upomínkové předměty Toto můžete koupit na našem e-shopu: https://eshop.reparskadrazka.cz/ Dárkové poukazy na parní nebo dieselovou lokomotivu Těšíme se na vaši návštěvu. Článek Vánoční dárky se nejdříve objevil na Kolínská řepařská drážka.

projít na článek

Tipy na vánoční dárky pro rodiče

Vánoce se neúprosně blíží, ale sehnat všechny vánoční dárky je rok od roku těžší? Zachovejte klid. My vám s tím pomůžeme. Tentokrát jsme si posvítili v našem vánočním speciálu na vánoční dárky pro rodiče.

projít na článek

Tipy na vánoční dárky pro přítele

Začínají vám docházet nápady na vánoční dárky? Žádný strach, běžíme vám na pomoc. Dnes vám pomůžeme s vánočními dárky pro přítele. Tady je několik zaručených tipů, se kterými nešlápnete vedle.

projít na článek

Tipy na vánoční dárky pro přítelkyni

Nevíte si rady s vánočním dárkem pro ní? To nevadí. My víme, co by si vaše přítelkyně přála. Podívejte se na naše tipy na vánoční dárky pro přítelkyni.

projít na článek

6 tipů, kde koupit nejlepší vánoční dárky levněji!

Davy, stres, utrácení. Letos ne! Užijte si klidné Vánoce a nakupte dárky online z pohodlí domova. Vyhnete se stresu, vychutnáte si vánoční atmosféru a ještě ušetříte. Přečtěte si tipy, co koupit babičce, tatínkovi nebo dětem, a zjistěte, jak přitom zbyteč

projít na článek

Vánoční výprava

Na prosincovou výpravu jsme odjeli autobusem v pátek odpoledne ze Smíchovského nádraží. Naším cílem byla Pecnova chalupa v Občově, kde jsme strávili příjemné chvíle až do neděle. Na sobotní dopoledne měla připravený program družina Sokolů kdy jsme si vyzk

projít na článek