Vánoční dárky pro děti

Co kdyby letos Ježíšek děti překvapil něčím novým a originálním? Poradíme Vám, co pěkného u nás můžete najít pro Vaše děti, aby byly Vánoce u Vás doma letos ještě veselejší.

projít na článek

Vánoční dárky pro ženy

Je tu vánoční speciálka určená něžnému pohlaví. Dnes Vám dáme hned několik super tipů na vánoční dárky pro ženy, kterými jim určitě uděláte radost!

projít na článek

Dárky pro děti za vysvědčení

Školákům brzy končí první pololetí, to to uteklo! V článku najdete tipy na dárky za všechny ty parádní známky, které Vám brzy Vaše děti přinesou.

projít na článek

Vánoční dárky ze Slevomatu s extra slevou

Vánoční dárky ze Slevomatu s extra slevou Zadejte kód z účtenky a pořiďte si zážitky, vánoční dárky či nezapomenutelnou dovolenou. Jak to funguje? Začněte nákupem v COOPu – nakupte ve vybraných prodejnách COOP v České republice od 15.11. do 15.12.2023 a

projít na článek

Vánoční strom v Ternu Prachatice nazdobený dětmi z Paraplíčka

Vánoční strom v Ternu přišly pomoci nazdobit děti z mateřské školky Paraplíčko z Prachatic. Přijďte sami posoudit, že stromek děti nazdobily opravdu krásně!

projít na článek

Vánoční dárky pro muže

Lámete si hlavu, co letos nadělit pod stromeček Vašemu partnerovi, sourozenci, nejlepšímu kamarádovi a nebo jinému sympaťákovi z Vašeho okolí? 

projít na článek