Vánoční nabídka LightGlow

Připravili jsme pro vás svítící stromeček plný překvapení. Rozsviťte si své Vánoce se slevovým kódem na  10% slevu, slevový kód najdete právě na Vánočním stromečku. Maximální výše slevy je 100 Kč bez DPH. Svítící tyčinky, svítící náramky a další svítící produkty na vaše párty a večírky.

projít na článek

VÁNOČNÍ JARMARK 2023 SE POVEDL

7. prosince se na naší škole konal vánoční jarmark. Nabídka vánoční ozdob, dobrot i dárečků byla tentokrát opravdu bohatá. Největší zájem byl o domácí buchty, domácí popcorn a kuřecí řízky.

projít na článek

Vánoční e-poukazy autodromu pořídíte i na poslední chvíli

Mostecký autodrom nabízí vánoční dárkové vouchery, jež lze pořídit bez stresu, a to třeba až o Štědrý den. Tato nabídka se týká nákupu elektronických poukazů při úhradě prostřednictvím bankovní karty.

projít na článek

Vánoční losos v Trefě

Vánoční losos v TREFĚ. Akční nabídka platí do 31.12.2019 ve všech supermarketech Trefa.

projít na článek

Vánoční nadílka Make Upu

Pro nastávající Vánoce 2014 jsme pro Vás připravili speciální a neodolatelnou nabídku na permanentní Make - Up. Využijte a objednejte se ještě dnes. Vánoční speciální nabídka PERMNENTNÍ MAKE-UP: Permanentní make-up obočí.............2000,- Kč

projít na článek

VÁNOČNÍ FOCENÍ 2018

Rok se sešel s rokem a je tu opět čas na vánoční focení dětí a rodin. Domeček na kraji Lovosic se opět proměnil v kouzelné vánoční království, které se těší na všechny zájemce, kteří chtějí mít v rodinném albu jedinečné a neopakovatelné fotky. S přípravou

projít na článek