Vánoční piva v prodeji!

Vánoce se blíží a k nim již neodmyslitelně patří speciální piva, vařená pro tyto svátky. U nás již třetím rokem vám můžeme nabídnout tuto dvojici. Vánoční IPA Pivní styl: American IPA EPM: 16% Alkohol: 6,7% Hořkost: 60 IBU Složení: voda, ječné slady (plzeňský, karamelový), chmel (Columbus, El Dorado, Mosaic), kvasinky svrchního kvašení American India Pale Ale jantarové barvy vařený jen a pouze v předvánočním čase. Jeho vůně je příjemně citrusová s jasným podílem borovicových silic. Jeho chuť nepopírá přítomnost karamelového sladu, přesto je dostatečně suchá a podporuje pitelnost. Vánoční polotmavý speciál Pivní styl: Amber Lager EPM: 13% Alkohol: 5,5% Hořkost 30 IBU Složení: voda, ječné slady (plzeňský, mnichovský, karamelový, Carafa II speciál), chmel (Magnum, Agnus, SAAZ), kvasinky spodního kvašení Již tradiční třináctistupňový Vánoční speciál načervenalé barvy, který nás vrací k našim začátkům, kdy byl jediným námi vařeným speciálem. Jistotou zůstává vyvážená sladová chuť s příjemným chmelení. Jako vždy nám jde především o dobrou pitelnost.

projít na článek

Dárková balení v prodeji!

Stále nemáte vyřešeny vánoční dárky? Můžeme pomoci s výběrem. Nabízíme tato dárková balení: 590,- Kč dřevěná krabice I 2 piva dle vlastního výběru ve skle, otvírák a 0,5L sklenice s uchem. 790,- Kč dřevěná krabice II 2 piv

projít na článek

Technologie výroby piva

Technologie výroby piva Pivo, vyráběné v pivovaru Broumov-Olivětín, je typickým představitelem tzv. piva českého typu. Pod pojmem piva českého typu rozumíme skupinu co do organoleptického charakteru vzájemně značně příbuzných piv.

projít na článek

Kurzy vaření piva v zimě

Nakonec zimní termíny kurzů budou probíhat přímo v pivovaru. Takže si spolu posedíme u kamínek, pokud se přijedete naučit vařit pivo. Pokud taky ještě nemáte vánoční dárek, nezoufejte, dárkové poukazy vám elektronicky doručíme pro tisk až do noci 23.12.

projít na článek

PIVA V PLECHOVKÁCH

Už jste zkusili lahodnou chuť našeho "bo fajneho piva" v plechu? Aktuálně > HAJCMAN 13 a FACHMAN IPA 14

projít na článek

Úvod

Originální klášterní pivo Olivětinský OPAT Zveme Vás ke komentované prohlídce broumovského pivovaru s ochutnávkou piva Opat. Termíny plánovaných prohlídek našeho pivovaru nelzenete zde. Pivovar má vlastní sladovnu a je tak soběstačný s jednou z hlavníc

projít na článek