Vánoční poděkování zákazníkům a obchodním partnerům

Děkujeme Vám za projevenou důvěru v uplynulém roce a do nového roku 2023 Vám přejeme hodně zdraví, štěstí, osobních i pracovních úspěchů, Tým společnosti exTerra Services s.r.o. The post Vánoční poděkování zákazníkům a obchodním partnerům appeared first on exTerra Services.

projít na článek

Ukončení roku 2021 - poděkování zákazníkům

V uplynulém roce jsem opět zvýšili objem dodávek a vyřešili tak mnoho dalších zákaznických projektů. Děkujeme všem zákazníkům za důvěru a realizované nákupy.

projít na článek

PF2020

Přejeme všem obchodním partnerům příjemné prožití vánočních svátků, plné pohody a klidu. Do nového roku 2020 hodně zdraví a spokojenosti jak v osobním, tak i pracovním životě.

projít na článek

PF 2019

Přejeme všem obchodním partnerům příjemné prožití vánočních svátků, plné pohody a klidu. Do nového roku 2019 hodně zdraví a spokojenosti jak v osobním, tak i pracovním životě.

projít na článek

PODĚKOVÁNÍ PARTNERŮM SOUTĚŽE PERSONALISTA ROKU 2022

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = '//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1version=v2.6'; fjs.parentNode.insertBefore(js

projít na článek

Vánoční tradice: Objevte 35 vánočních lidových tradic!

Vánoční tradice a zvyky je potřeba si s dětmi připomínat, aby nezapadly do zapomnění. Vánoční tradice v českých zemích Vánoční [] Příspěvek Vánoční tradice: Objevte 35 vánočních lidových tradic! pochází z Vánoční pohoda.cz

projít na článek