Vánoční pohlednici si můžete ve svém smartphone vytvořit sami

Vánoce jsou za dveřmi (tedy představte si, že jsou) a chystáte se odesílat přání. Máte v zásadě tři základní možnosti, jak to provést. Buď zakoupíte drahé papírové pohledy a známky a budete je zdobit ručně psaným písmem, nebo usednete k e-mailu a vytvoříte blahopřání ve formě zprávy, anebo budete posílat přáníčka chytrým telefonem. Klasická papírová přání mají své kouzlo a nelze je zatracovat jen proto, že možná vychází z módy, papírový lístek člověka potěší podobně, jako tištěná kniha. My se však nyní zaměříme na pohlednice odesílané mobilem. Ostatně, proč někomu neudělat dvojí radost a neposlat mu pohlednici papírovou a navíc to korunovat elektronicky. Zaměřme nyní pozornost na aplikaci pro operační systém Android s názvem Zoner Postcards. Je dostupná zdarma z rozhraní Google Play a její tvůrci tvrdí, že je velice jednoduchá a přitom efektivní. Ale pozor, nejde o obyčejné odesílání textové zprávy s přílohou ve formě obrázku. Aplikace umožní vytiskout a odeslat skutečnou papírovou pohlednici, kterou si sami navrhnete. Jak to funguje? Nejprve vyberete libovolný obrázek (fotografii), zvolíte vhodný rámeček a pak budete vyzváni napsat text. Vybírat lze z devíti typů fontů, mezi nimi i psací. Barvu a velikost fontu však nelze změnit, standardní je bohužel pouze černá. Na závěr se vám naskytne náhled a tvorbu završíte zadáním poštovní adresy příjemce. Aplikace umožňuje pohlednici vytisknout a odeslat buď přes PayPal, anebo přes rozhraní Google Wallet. Prvně zmiňovaný způsob vychází na 29 korun, u druhého počítejte s částkou 39 Kč. V ceně je komplexní služba vytištění pohlednice na barevné laserové tiskárně OKI s rozlišením 1200 DPI na fotografickém papíře 350 g /m2. Tisk je velmi kvalitní a výrobce zaručuje, že barvy neblednou ani po několika letech. Nevýhodou této služby je sice omezená barva a velikost písma, ale pohlednici vytvoříte rychle, jednoduše a bez okrasných motivů, což může být někdy naopak výhodné. Lidé, kteří dávají kladné hodnocení aplikaci v průměru 4,1 z 5 možných, si ji vyzkoušeli v praxi a za tuto cenu se rozhodně vyplatí vytvořit si svůj vlastní originální obrázek a odeslat jej v předvánočním shonu doma a v klidu. Článek Vánoční pohlednici si můžete ve svém smartphone vytvořit sami se nejdříve objevil na Lvos.

  • Web: Lvos
  • Aktualizace: 25.8.2023
projít na článek

Kup lízátka Chupa Chups a získej pohlednici!

Nakupte 2 lízátka Chupa Chups a získejte pohlednici zdarma! Výdej pohlednic na pokladnách Trefa. Akce platí ve všech supermarketech Trefa od 6.9. do vydání zásob pohlednic.

projít na článek

Xodiom smartphone nové generace nebo promyšlený podvod?

POZOR JE MOŽNÉ, ŽE SE JEDNÁ O PODVOD Není velmi běžné, že firma o které jste nikdy neslyšeli Xodiom, unikne zraku médií a jen tak bez povšimnutí spustí stránky, kde si můžete předobjednat nový smartphone s procesorem Snapdragon 805 za 399 USD. smartphon

projít na článek

VÁNOČNÍ FOCENÍ 2018

Rok se sešel s rokem a je tu opět čas na vánoční focení dětí a rodin. Domeček na kraji Lovosic se opět proměnil v kouzelné vánoční království, které se těší na všechny zájemce, kteří chtějí mít v rodinném albu jedinečné a neopakovatelné fotky. S přípravou

projít na článek

To vánoční šturmování

V předvánoční čas (13., 14. a 15. 12. 2012) si divadelní ochotnický soubor Sokola Židlochovice připravil vánoční pohádku Václava Kozáka "To vánoční šturmování".

projít na článek

SmartMania.cz // O2 zase řádí s Motorolami: oblíbený telefon teď prodává jen za 1 korunu

Zkraje září můžete u operátora O2 získat dva telefony v ceně jednoho Stačí si pořídit loňskou Motorolu Moto G62 5G a získáte Moto G51 5G jako dárek za symbolickou cenu Akce běží pouze jeden týden, tedy stejně jako posledně v červnu, konkrétně od 1. do 7.

projít na článek