Vánoční přání

hledající ... Dovolte mi popřát vám krásné svátky a po celý nový rok stále jen to nejlepší. Chtěla bych moc moc poděkovat za všechnu vzácnou pomoc… za milost naslouchat přímo, za možnost přímo se poradit, za vzácnou milost ve Vaší Přítomnosti přímo být… Můj život ožívá, začínám chápat, kdo jsem...

projít na článek

Vánoční přání a PF 2023

Naši milí zákazníci, obchodní partneři, kolegové, krásné Vánoce a hodně štěstí v novém roce 2023! Článek Vánoční přání a PF 2023 se nejdříve objevil na TTK CZ.

projít na článek

Spokojené a klidné vánoční svátky!

Přeji všem spokojené a klidné vánoční svátky, hodně pohody a splnění všech přání! Václav Hrubec

projít na článek

Strom splněných přání

Vážení přátelé Puštíka, jako už každoročně pořádáme pořádáme Strom splněných přání Nadačního fodu Puštík. Společně tak přispějeme na vánoční dárky dětem nebo seniorům. Seznam dárků, na které můžete přispět, naleznete zde: http://www.londynska.cz/strom/str

projít na článek

Vánoční dílny

Tradiční Vánoční dílny se uskuteční v úterý 21. listopadu od 14.30 do 18.00 v 1. patře hlavní budovy základní školy. Přijďte si vyrobit vánoční dárky a dekorace. Vstupné je dobrovolné, cena adventního věnce 200,- Kč.

projít na článek

PF 2022

Za naší kancelář bych Vám všem chtěl popřát krásné a spokojené Vánoční svátky, plné radosti a splněných přání. Rovněž Vám přeji plno zdraví a i tu pomyslnou kapičku štěstí v novém roce 2022.

projít na článek