Vánoční představení 2015

V pátek 18. prosince 2015 proběhlo v aule vánoční vystoupení, které secvičili a zorganizovali studenti pro ostatní studenty. Vystoupení bylo zároveň věnováno paní prof. Janě Hořejší, která tyto akce každoročně se studenty nacvičovala. Vystoupení se moc povedlo a prožili jsme společně velice příjemné dopoledne.Další fotky najdete ZDE

projít na článek

Záznam Vánoční akademie 2015

Video z Vánoční akademie 2015 najdete ZDE. Omluvte zhoršenou kvalitu záznamu z důvodu nedostatečného osvětlení.

projít na článek

Vánoční hvězda: Jak se květinu správně starat?

Bez stromku a vánoční hvězdy by nebyly Vánoce úplné. Víte, jak se o vánoční hvězdu starat a jak vánoční hvězdu zalévat, aby zdobila domácnost nejen na Vánoce? The post Vánoční hvězda: Jak se květinu správně starat? first appeared on Odzkoušeno.cz.

projít na článek

Vánoční balíčky s produkty Biologique Recherche

Vánoční péče Biologique Recherche – protože krása je nejlepší dárek! Blíží se vánoční svátky, a my máme pro Vás dokonalý recept na štěstí a krásu! Představujeme Vám naše exkluzivní kosmetické Více The post Vánoční balíčky s produkty Biologique Recherche

projít na článek

Dětská vánoční slavnost

O Šťědrém večeru se konala Dětská vánoční slavnost - je to vánoční bohoslužba při které slouží hlavně děti svými písněmi, básněmi a rozmluvami.

projít na článek

Vánoční přání

Krásné Vánoční svátky a hodně štěstí v novém roce přeje za tým postele Velda Tomáš Holeček 2016 The post Vánoční přání first appeared on VELDA.

projít na článek