Vánoční příběh

Blížily se Vánoce a Holly je opět měla trávit sama. Ne, že by neměla rodinu, nebo přátele. Ale rodina byla na druhé straně země a práce jí nedovolovala odjet. A přátelé slavili se svými rodinami. Holly to chápala a nevadilo jí to. Alespoň si to namlouvala. Holly měla ráda Vánoční atmosféru, a tak se rozhodla, že Vánoce přeci jen nějak oslaví. Pořídila si stromek, a nedělila si pod něj dárečků. Nějaké dárečky dokonce dostala i od přátel, takže se mohla těšit na nějaké překvapení. Štedrý den přišel rychle. Holly ani nevěděla jak. Celý den strávila přípravami na večer. Mnohokrát ji The post Vánoční příběh appeared first on DarkMína.cz. The post Vánoční příběh appeared first on Lascero.cz.

projít na článek

V Dobrušce ožil betlémský příběh. Vánoce mohou začít

Marie, Josef, anděl, pastýři, mudrci, král Herodes a samozřejmě Ježíšek se zjevili v historickém centru Dobrušky ve čtvrtek 19. prosince 2019 v podvečer, aby připomněli nádherný betlémský příběh a navodili pravou vánoční atmosféru v městě F. L. Věka.

projít na článek

Vánoční hvězda: Jak se květinu správně starat?

Bez stromku a vánoční hvězdy by nebyly Vánoce úplné. Víte, jak se o vánoční hvězdu starat a jak vánoční hvězdu zalévat, aby zdobila domácnost nejen na Vánoce? The post Vánoční hvězda: Jak se květinu správně starat? first appeared on Odzkoušeno.cz.

projít na článek

Vánoční balíčky s produkty Biologique Recherche

Vánoční péče Biologique Recherche – protože krása je nejlepší dárek! Blíží se vánoční svátky, a my máme pro Vás dokonalý recept na štěstí a krásu! Představujeme Vám naše exkluzivní kosmetické Více The post Vánoční balíčky s produkty Biologique Recherche

projít na článek

Dětská vánoční slavnost

O Šťědrém večeru se konala Dětská vánoční slavnost - je to vánoční bohoslužba při které slouží hlavně děti svými písněmi, básněmi a rozmluvami.

projít na článek

Vánoční přání

Krásné Vánoční svátky a hodně štěstí v novém roce přeje za tým postele Velda Tomáš Holeček 2016 The post Vánoční přání first appeared on VELDA.

projít na článek