Vánoční soutěž Dobyj a vyhraj 500,- Kč na nákup v CA

Zatímco v minulých měsících se na portálu odmena-za-dobiti.cz soutěžilo o elektroniku, které vévodily našlapané mobilní telefony, teď si pro vás tvůrci vánoční soutěže Dobyj a vyhraj připravili dárkové poukázky na nákupy. Reklama: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); V osudí je 200 kusů poukázek do obchodu CA. Hodnota každé z nich je 500 korun a celkově se tak hraje o rovných sto tisíc korun, které se šťastní výherci vydají utratit na povánoční nákupy. Zaručenou prosincovou odměnou soutěže Dobyj si kredit a vyhraj je i sleva 500 korun na telefon Lumia 640 LTE, balíčky volání, sms zpráv a datového připojení. Zpříjemněte si sváteční čas, s kachničkami od Dobyj kredit a vyhraj je to rozhodně možné. Foto “C-und-A-Logo-2011.svg” [Public domain], via Wikimedia Commons.

projít na článek

Soutěž pošli úsměv hasičům!

Nakup 2x výrobky Veselá kráva, uschovej si účtenku, registruj se a vyhraj svačinku pro hasiče ve svém městě. Akce platí v prodejnách Trefa od 7.10. do 1.12.2020. Více o soutěži na www.veselakrava.cz/posliusmev.

projít na článek

Velká vánoční COOP soutěž 2021

Za nákup nad 399 Kč v prodejnách TREFA obdržíte stírací los. Setřete pouze 4 z 12 polí. Odhalíte-li 4 stejné symboly, vyhráváte! Soutěž probíhá od 10.11. do 24.12.2021. Více informací o soutěži nejdete na www.coopclub.cz.

projít na článek

Velká vánoční soutěž s COOP

Za každý nákup v minimální hodnotě 299 Kč v prodejnách COOP označených plakátem vánoční soutěže obdržíte u pokladny hrací kartu s unikátním hracím kódem a můžete vyhrát: 3 zájezdy v hodnotě 100 000 Kč • elektroniku • kosmetické balíčky • dárkové balíčky •

projít na článek